Annonce
Ugeavisen Tønder

Byt din billet: De fleste vil til festival næste sommer

Mange har valgt at bytte en billet til Tønder Festival 2020 ud med en tilsvarende billet til næste års festival. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
De fleste, der har købt billet til dette års Tønder Festival, vælger at ombytte og beholde billetten, selvom musikken først spiller igen i 2021.
Annonce

Tønder: Tendensen er klar. De musikglade gæster på Tønder Festival vil være med, når musikken spiller. Også selvom de skal vente helt til slutningen af august 2021, inden der igen bliver skruet op for volumenknappen på festivalpladsen i Tønder.

For lidt over en uge siden fik de festivalgæster, der allerede havde købt billet til årets festival, mulighed for at få pengene for billetten refunderet eller at få overført billetten til næste års festival. Og de fleste vælger den sidste løsning.

Det glæder Tønder Festivals administrerende direktør Kirstine Uhrbrand.

- Det er simpelthen så dejligt at mærke den opbakning. Vi er helt vildt glade for det, lyder kommentaren fra Kirstine Uhrbrand.

Hun fortæller, at omkring to tredjedele af de publikummer, der har købt billet til årets festival, allerede har taget beslutning om, hvad der skal ske med deres billet. Og heraf har omkring 85 procent valgt at overføre billetten til næste års festival.

- Vi har fulgt tendensen over de seneste par dage, og det ligger ret stabilt på omkring de 85 procent. Så vi tror på, at der er deromkring, vi lander, fortæller Kirstine Uhrbrand videre.

- Det er simpelthen så dejligt at mærke den opbakning.

Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør Tønder Festival

Annonce

Mulighed for støtte

Andre festivaler har valgt en model, hvor publikum også får mulighed for at donere værdien af sin billet. Det er ikke en mulighed for Tønder Festivals billetkøbere.

- Vi er blevet rådet til bare at fokusere på ombytterbilletter og refusion. Men vi har fået en del tilkendegivelser fra folk, der gerne vil donere og støtte festivalen. Det er vi selvfølgelig også rigtig glade for, og derfor arbejder vi i øjeblikket med nogle modeller, hvor folk kan få mulighed for at støtte festivalen. Det vil vi fortælle mere om meget snart, lover festivaldirektøren.

Annonce

Stadig tid

Publikum skal inden den 14. juni 2020 beslutte sig for, om de vil ombytte deres 2020-billet til en billet til Tønder Festival i 2021, eller om de vil have refunderet deres penge.

Tønder Festival forventer at starte det almindelige billetsalg til Tønder Festival 2021 mandag den 22. juni 2020 klokken 10 via tf.dk.

Administrerende direktør for Tønder Festival, Kirstine Uhrbrand, er glad og taknemlig for at mærke den store opbakning, der er til festivalen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce