Annonce
Ugeavisen Tønder

Carl Skoma'r lukket: Arbejder på genåbning

Carl Skoma'r gennemgik en større modernisering i 2018 og vil om kort tid være klar til at åbne igen under en ny forpagter - så snart vedkommende er fundet. Foto: Niklas Majgaard
Vil du på Carl Skoma'r i Østergade i øjeblikket, så møder du en lukket dør, for sygdom har tvunget bodegaens forpagter til at lukke den ned. Men der arbejdes på en løsning, lyder det fra selskabet, der ejer stedet.
Annonce

TØNDER: Et skilt med teksten "Lukket" vidner i øjeblikket om, at Carl Skoma'r i Østergade ikke kører, som det har gjort hidtil. Forpagter Lotte Andersen har på grund af sygdom været nødt til at stoppe aktiviteterne, men der er godt nyt, for Jackpotgroup, som ejer værtshuset, er i gang med at finde en erstatning.

Det hele skete hurtigt, forklarer Lotte Andersen til JydskeVestkysten:

- Jeg var nødt til at lukke på grund af sygdom. I december blev jeg pludselig syg, så det skete ret pludseligt det hele. I den første tid havde jeg nogle venner, som hjalp med at dække ind og få åbnet, men sådan kan man jo ikke blive ved. Derfor var vi nødt til at tage beslutningen.

I øjeblikket er Carl Skoma'r lukket, men der arbejdes i kulissen på at finde en ny forpagter til stedet. Foto: Niklas Majgaard
Annonce

Leder efter ny forpagter

Lotte Andersen har drevet Carl Skoma'r siden 2018, hvor bodegaen fik en gennemgribende renovering - og har i de forgangne knap to år fået godt gang i stedet. Og gang i den er det også meningen, at der fortsat skal være, hvis det står til det fynske firma Jackpotgroup, som administrerer Carl Skoma'r. Det forklarer Rune Tolstrup fra Jackpotgroup:

- Vi er kede af, at den er lukket, men stedet skal op at køre igen. Det er helt sikkert. Det kørte rigtig fint, så vi skal ud at finde den rigtige til at blive ny forpagter på den. I første ombæring skal vi lige have lavet et flyttesyn på den, og så skal vi i gang, siger han.

Enkelte småting skal udbedres, og så er Carl Skoma'r klar til en ny bestyrer, forklarer Rune Tolstrup:

- Carl Skoma'r er ikke død - det er det, det drejer sig om. Det er en god virksomhed. Nu skal vi have fundet en ny, som kan tage teten op, og vi søger derfor efter en ny, siger Rune Tolstrup, der gerne modtager henvendelser fra eventuelle interesserede forpagtere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce