10 mandage i efteråret er 12 ældre mænd mødt op i hjemmekundskabslokalerne på Bredebro Filialskole for at lære at lave mad. Mandag var der gourmet middag, da ægtefællerne var inviteret.
Copy link address
Mathies Møller Dalsgaard matmd@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Der blev lyttet efter, da opskrifterne blev gennemgået. Foto: Mathies Dalsgaard -
Christian Jørgensen forklarede aftenens menu inden de gik i gang med at lave maden, som skulle serveres senere. Foto: Mathies Dalsgaard -
Hver fiskefilet blev skåret ud i hånden. Foto: Mathies Dalsgaard -
Der var også et af holdene, der skulle pille hummere. Foto: Mathies Dalsgaard -
Bjarne Thomsen ordnede butterdejen til aftenens ret. Foto: Mathies Dalsgaard -
Der var pyntet op til den store guldmedalje, da ægtefællerne var inviteret på gourmetmiddag mandag aften. Foto: Mathies Dalsgaard -
Fiskefilet var en af de tre retter, som var på menuen mandag aften. Foto: Mathies Dalsgaard -
Der var både grøntsager og grønne pilsnere på menukortet mandag aften. Foto: Mathies Dalsgaard -
Der blev skåret gulerødder til mandagens menu. Foto: Mathies Dalsgaard -
Der skulle også bruges løg. Foto: Mathies Dalsgaard