Annonce
Ugeavisen Tønder

Døgnåben genbrugsplads på Rømø

Hvis man tilmelder sig, er der nu adgang til Rømø genbrugsplads alle døgnets 24 timer. Pressefoto
Annonce

Rømø: Nu kan borgerne på Rømø komme af med deres genbrug alle døgnets 24 timer.

Det er muligt, efter at genbrugspladsen nu har taget et nyt system i brug, der kan give adgang til pladsen - blot man registerer sig med sin bil og sin telefon.

- Vi har allerede en del brugere, der har tilmeldt sig den nye forsøgsordning, og det bliver nu spændende at se, hvordan forsøgsordningen bliver modtaget af brugerne. En af betingelserne for at forsøgsordningen vil blive gjort permanent, er om brugerne kan finde ud af at sortere deres affald i de rigtige containere, når der ikke er hjælp at få. Bliver det en succes med den døgnåben genbrugsplads på Rømø, så kunne forsøgsordningen blive udvidet til også at gælde en af de andre genbrugspladser, fortæller affaldschefen Jørgen Olsen i en pressemeddelelse.

Ordningen hedder 24-7, fordi man kan benytte Rømø Genbrugsplads 24 timer i døgnet og alle ugens dage. Vil man benytte genbrugspladsen i den mørke tid, så tændes lyset på pladsen automatisk, når man kører frem til porten. Pladsen er videoovervåget.

Rømø Genbrugsplads bibeholder de nuværende bemandede åbningstider, som er fredag til søndag. Grenpladsen er døgnåben for alle, da den er placeret udenfor, og er ikke en del af forsøgsordningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce