Annonce
Ugeavisen Tønder

Døgnbemandet vagttelefon kan hjælpe dig ved vand i kælderen

Det er ikke sjovt at få vand i kælderen. Hvis uheldet er ude, og vandet begynder at trænge ind, kan man ringe til Tønder Forsynings vagttelefon.Arkivfoto: Christer Holte
Tønder Forsyning har en døgnbemandet vagttelefon, hvor man kan få hjælp, hvis man får vand i huset eller kælderen.
Annonce

Tønder: Hvis vandet begynder at løbe op fra kloakken i kælderen, når regnen pisker ned, så er Tønder Forsyning klar med en hjælpende hånd mod de indtrængende vandmasser.

- Vi har faktisk en døgnbemandet vagttelefon, som vi opfordrer folk til at ringe på, hvis de begynder at få vand i huset eller kælderen, fortæller direktør for Tønder Forsyning, Bo K. Ludvigsen.

Personen, der bemander vagttelefonen, kan være behjælpelig, og der er også mandskab til, at man kan rykke ud og hjælpe med at minimere skaderne. Derfor giver det mening, man ringer til vagttelefonen direkte.

- Man skal endelig ringe. Ikke det der med at skrive en mail eller skrive på vores facebookside. Brug vagttelefonen. Her sidder vi klar til at hjælpe hele døgnet. På den måde får du med det samme en person i røret, der kan hjælpe dig, fortsætter Bo K. Ludvigsen.

Vagttelefon

Tønder Forsyning har en døgnbemandet vagttelefon ved for eksempel tilstoppede kloakker, overløb af spildevand, vand i kælderen og lignende.

Vagttelefonen har nummer 51 17 91 00

Annonce

Flere bruger telefonen

Vagttelefonen har eksisteret længe, og efterhånden er der også kommet mere opmærksomhed omkring den.

- Mange har nok ikke vidst, at vagttelefonen findes. Den har egentlig været der altid, og efterhånden er der heldigvis flere, der bruger vagttelefonen. Vi har også prøvet at gøre opmærksom på den, for eksempel når folk på facebook har fortalt, at de har haft overløb eller lignende. Og nu er det heldigvis som om, at der efterhånden er et bredere kendskab til vagttelefonen, forklarer Bo K. Ludvigsen.

Bo K. Ludvigsen fortæller, at det er mens skaden sker, at man skal bruge vagttelefonen.

- Hvis folk kommer hjem og ser, at der er vand i kælderen, og skaden er sket, så skal man ringe til forsikringsselskabet og få hjælp den vej. Men hvis man står nede i kælderen og kan se, at det begynder at gå galt, så giver det god mening at ringe til vores vagttelefon, siger Bo K. Ludvigsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce