Annonce
Ugeavisen Tønder

Der bliver sat blus på talentarbejdet i TM Tønder

Det nye samarbejde glæder alle parter. Her sers fra højre Mark Bendixen fra Sportsefterskolen SINE, Michael Wollesen og direktør for TM Tønder Håndbold, Kim Wittenkamp). Privatfoto
Ansættelse af en udviklings- og talentchef og et udvidet træningssamarbejde med Sportsefterskolen Sine skal give TM Tønder Håndbold et rygstød på talentudviklingen.
Annonce

Tønder/Løgumkloster: Fælles træninger for udvalgte spillere fra TM Tønders ungdomshold og elever på Sportsefterskolen Sine skal styrke håndboldfærdighederne hos de boldglade unge.

Et samarbejde mellem TM Tønder Håndbold og Sportsefterskolen Sine skal fra kommende sæson sikre, at udviklings- og talentarbejdet styrkes og sikres. TM Tønder har fra 1. juli ansat Michael Wollesen som udviklings- og talentchef, og med et udvidet træningssamarbejde med SINE er der sat yderligere blus på talentudviklingen i klubben, der også i næste sæson er at finde i den næstbedste liga. - Udviklings- og talentarbejdet hos TM Tønder er en afgørende brik i klubbens strategi, siger direktør i TM Tønder Håndbold, Kim Wittenkamp, i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun TM Tønder, der er glad for samarbejdet.

- På Sportsefterskolen Sine sigter vi altid mod at give vores elever de optimale rammer for at udvikle sig, og her er et samarbejde med TM Tønder Håndbold et godt match for vores spillere, siger Mark Bendixen, der er lærer og håndboldtræner for drengene på Sine.

Annonce

Træningssamarbejde

Samarbejdet kommer til at berøre udvalgte spillere fra Sine samt udvalgte U19 og U17 spillere fra TM Tønder. Samarbejdet sigter mod at matche og udfordre spillerne på såvel det taktiske, tekniske og fysiske element. Der vil blive tale om to samtræninger på månedsbasis, som på skift vil foregå i Tønder og Løgumkloster.

- Vi er glade for, at TM Tønder Håndbold kan give vores bedste spillere en ekstra udfordring i det daglige og være med til at danne grundlag for udvikling hos vores elever, siger Mark Bendixen.

Også den nye udviklings- og talentchef i TM Tønder glæder sig over samarbejdet. - Vi har tidligere trænet sammen, hvilket har fungeret godt. Det, at spillerne nogle gange trækkes ud af deres vante rammer og træner med nogle andre, er med til at højne motivationen og gnisten hos den enkelte. Vi har flere spillere i vores klub, som har været elever på Sportsefterskolen Sine, så vi ved, at der er et godt træningsmiljø derude, siger Michael Wollesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce