Annonce
Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Det er Sol og Strand Feriehusudlejning på Rømø og Tønder Kommune, der uddeler penge til lokale projekter. Her er det Sol og Strands team på Rømø - Annemette Truelsen, Jimmi Nielsen og Svend Bruun. Arkivfoto: Sol og Strand
Gennem fonden ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2022" kan man nu være med til at føre lokale projekter ud i livet.

TØNDER KOMMUNE: Lokale i Tønder Kommune kan nu sende en ansøgning til fonden ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2022”, som støtter små og store projekter i lokalområderne langs kysten.

Det er Sol og Strand Feriehusudlejning på Rømø, der donerer 50.000 kroner til netop lokale projekter i hele Tønder Kommuner.

- Gennem den Lokale Håndsrækning støtter vi hvert år en række lokale projekter, der er med til at løfte vores lokale destinationer, så både vores feriegæster, husejere og lokalsamfundet får udbytte af det, siger ejerrådgiver i Sol og Strand Jimmi Nielsen i en pressemeddelelse og opfodrer alle med en idé til et projekt til at sende en ansøgning om støtte.

Annonce

Jeg er da stolt over at være en del af en virksomhed, der giver tilbage til de lokalsamfund, hvor vi udlejer sommerhuse ud. Det er jo en af fordelene ved, at Sol og Strand er ejet af en dansk fond med velgørende formål, der hvert år deler ud af vores overskud.

Annemette Truelsen, ejerrådgiver Sol og Strand

Ejerrådgiver Annemette Truelsen glæder sig også over, at donationerne kan bidrage til at gøre en forskel både i lokalsamfundet og for mennesker, der har det svært.

- Jeg er da stolt over at være en del af en virksomhed, der giver tilbage til de lokalsamfund, hvor vi udlejer sommerhuse. Det er jo en af fordelene ved, at Sol og Strand er ejet af en dansk fond med velgørende formål, der hvert år deler ud af vores overskud, siger Annemette Truelsen i pressemeddelelsen.

Det er ejerne af de sommerhuse og ferieboliger, som Sol og Strand lejer ud, der afgør, hvilke lokale projekter, der får støtte. Ansøgning om støtte skal ske inden 27. februar.

Humanitære organisationer

Udover de lokale projekter uddeler Fonden Sol og Strand – der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning - en million kroner til 10 humanitære organisationer i Danmark.

Således modtager ADHD-foreningen, Bedre Psykiatri, DGI, Skyggebørn, Børnesagens Fællesråd, Angstforeningen, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Læger Uden Grænser, Det Kærlige Måltid og Den Danske Hyderabad Fond i år hver 100.000 kroner.

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jørgen Hansen Biler bliver speedway sponsor

Annonce
Ugeavisen Tønder

Formand for Danmarks Østersfestival får endnu en post

Annonce
Ugeavisen Tønder

Nyansættelse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Ugeavisen Tønder

Kan du slå 73 millioner skridt?

Ugeavisen Tønder

Værthus skifter hænder: - For syv år siden sagde jeg, den bliver min

Ugeavisen Tønder

Jul på Schackenborg var en succes

Ugeavisen Tønder

Apotekerne i Skærbæk og Toftlund er klar til at vaccinere

Ugeavisen Tønder

To arbejdspladser i kommunen er hædret som årets elevplads

Ugeavisen Tønder

Bredebro har fået gang i mange initiativer

Ugeavisen Tønder

Klumme: Lad Stine mæ æ biffel genopstå i bronze

Annonce