Annonce
Ugeavisen Tønder

Det gode samarbejde skal bevares

Tommy Nissen er ny formand i Håndværkerforeningen. På grund af en seks års rotationsprincip i foreningen, kan han sidde tre år som formand, inden der skal findes en ny. Han har nemlig i denne omgang allerede siddet tre år i bestyrelsen. Foto: Cecilie Spottog Petersen
Efter mange år i bestyrelsen i Håndværkerforeningen følte Tommy Nissen, at det nu måtte være hans tur til at iføre sig arbejdstøjet som formand for foreningen. Han overtager dermed posten efter Kurt Bucka, der efter en fast rotationsordning på seks år i foreningen er gået af.
Annonce

Tønder: Efter næsten 18 år i Håndværkerforeningen besluttede Tommy Nissen sig for at stille op som formand i foreningen. Uden større udfordringer blev han valgt. Og første prioriteten for formanden er klar:

- Vores gode samarbejde med Tønder Erhvervsråd, Handelsstandsforening, Tønder Festival og i særdeleshed Tønder Kommune skal bibeholdes. Det er vigtigt for mig som formand, at vi kan tale sammen og hjælpe hinanden, som vi gør i dag, siger den 47-årige formand, der har været en del af bestyrelsen flere gange. I denne omgang har han siddet ved bestyrelsesbordet i tre år. Han har dermed, på grund af den faste rotationsordning på seks år i foreningen, tre år, hvor han kan besidde posten som formand. Og går alt vel, er det en position han vil beholde perioden ud.

- Nu må vi se, om bestyrelsen vil have mig, men det regner jeg da med, griner Tommy Nissen.

Den nye formand er uddannet elinstallatør og var i lære hos elinstallatør Eckholdt i Tønder, der ikke længere eksisterer. I dag ejer han virksomheden El-Centrum, som han haft siden 2000. For Tommy Nissen har der ikke været nogen tvivl om, at han en dag skulle være selvstændig.

- Jeg har altid været typen, der tager styringen af opgaverne. Og så tror jeg i høj grad også, at det ligger til familien, hvor både min morfar og mor var selvstændige, fortæller Tommy Nissen, der er gift med Betina Nissen og sammen har de sønnerne Jonas på 20 år og Kaspar på 17 år.

- Vores gode samarbejde med Tøndererhvervsråd, Handeldansforening, Tønder Festival og i særdeleshed Tønder Kommune skal bibeholdes. Det er vigtigt for mig som formand, at vi kan tale sammen og hjælpe hinanden.

Tommy Nissen, ny formand i Håndværkerforeningen

Annonce

Familiebeskæftigelse

Efter mange år som selvstændig ved Tommy Nissen, hvor meget arbejde det kræver at have egen virksomhed. Alligevel har han ikke været i tvivl om, at der også skulle være tid til arbejdet i Håndværkerforeningen og i Tønder Sports- og Fritidscenter, hvor han i mange år har siddet i bestyrelsen som repræsentant for Håndværkerforeningen. På hjemmefronten er det heldigvis ikke et problem.

- Min kone er ansat i firmaet, så vi ser hinanden meget på arbejde og har ofte tid til talt sammen der, så jeg kan tillade mig at engagere mig i andre ting også, siger Tommy Nissen.

Det er dog ikke alle vågne timer i Tommy Nissens døgn, der bliver brugt i virksomhen eller i bestyrelserne.

- Jeg har gået på jagt i 16 år, og det holder jeg meget af. Der er ikke noget mere skønt end at sidde en tidlig majdag i skoven. Det er så afslappende. Og det sociale i det er fantastisk, fortæller den nye formand, der har været på jagt flere steder i Europa blandt andet sammen med sin søn.

Men lige nu er det den nye titel som formand, der venter.

Konstitutionen i Håndværkerforeningen

Under generalforsamlingen i Håndværkerforeningen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand Tommy Nissen, El-Centrum. Han overtager posten efter Kurt Bucka, Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri. Næstformand Lars Paulsen, Skriver A/S, kasserer Lars L. Hansen. Abild El og sekretær Gert Nissen, Kjelkvist A/S. De menige bestyrelsesmedlemmer er René Weiland, Knud Weiland Aps, Bo Jürgensen, Jürgensen VVS og Henning Nielsen, Abtek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce