Annonce
Ugeavisen Tønder

Det spiller: Stor efterspørgsel sætter en ekstra støttekoncert på plakaten

En ekstra støttekoncert skal nu give endnu flere mulighed for at få en smule festivalstemning i år. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Venner og fans af Tønder Festival får endnu en mulighed for at støtte op om den trængte festival og samtidig nyde god live-musik. Endnu en støttekoncert er nu på plakaten lørdag den 29. august om eftermiddagen.
Annonce

Tønder: Det tog cirka ti minutter at sælge billetterne til støttekoncerten for Tønder Festival lørdag 29. august i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus. Den overvældende interesse har fået arrangørerne og kunstnerne til at tilbyde en ekstra støttekoncert. Den finder sted samme dag og samme sted klokken 14.

Annonce

Samme line up - næsten

Til eftermiddagskoncerten optræder Signe Svendsen, Niels Hausgaard, Jacob Dinesen og Mallemuk. De fire kunstnere er også på scenen til aftenens udsolgte koncert, som desuden byder på sangskriver Rikke Thomsen.

Annonce

Se med fra sofaen

Med et begrænset antal siddepladser på grund af corona-retningslinjerne har arrangørerne besluttet at livestreame koncerten om aftenen, så alle har mulighed for at se med hjemme fra sofaen, hvis man investerer 100 kroner i at få fat i livestreamen.

Annonce

Glade festivalfolk

- Det er overvældende med den store interesse, og vi vil gerne endnu en gang bringe en kæmpestor tak til initiativtagere, musikere, frivillige og publikum for opbakningen, siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival i en pressemeddelelse.

Støttekoncerterne er etableret takket være den lokale lydtekniker Ulrik Tjørnelund Bossen.

Han har stablet initiativet på benene først og fremmest for at bakke op om festivalen, men også for at festivalgængere kan få en lille smag af festival denne sommer.

- Vi skal prøve at lave noget, der på én eller anden måde kan udfylde det store tomrum, vi får i år, når der ikke er festival. Så det var vigtigt for mig, at det skulle være musik og et set-up, der er tro mod Tønder Festival, sagde Ulrik Tjørnelund Bossen til JydskeVestkysten.


Det er overvældende med den store interesse, og vi vil gerne endnu en gang bringe en kæmpestor tak til initiativtagere, musikere, frivillige og publikum for opbakningen.

Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.


Han er overvældet over den store velvilje og opbakning, der har været både fra festivalen, musikerne og de mange frivillige.

- Jeg har en stærk tilknytning til Tønder Festival - ligesom mange andre. Der er virkelig tale om en festival-familie, når man er til Tønder Festival. Så for mig handler det om både branchens overlevelse og om fællesskabsånd, siger Ulrik Tjørnelund Bossen.

Fakta om støttekoncerterne

Eftermiddagskoncerten finder sted lørdag den 29. august klokken 14 i Schweizerhalle. 

Her spiller Signe Svendsen, Niels Hausgaard, Jacob Dinesen og Mallemuk. Prisen for koncerten er 500 kroner pr. billet, og billetter sættes til salg mandag den 17. august klokken 10.

Aftenkoncerten finder sted samme aften, lørdag 29. august klokken 20, ligeledes i Schweizerhalle.

Her medvirker de samme kunstnere plus Rikke Thomsen. Denne koncert er udsolgt, og der er oprettet venteliste.

Dog er der stadig ledige VIP-billetter til et særarrangement på Tønder Rådhus samt koncerten.

Aftenkoncerten bliver streamet, så den kan ses i hele landet lørdag aften klokken 20. Prisen for adgang til koncertstream er 100 kroner. Adgangen til koncertstreamen sættes ligeledes til salg fra mandag den 17. august klokken 10 - find det direkte link på Tønder Festivals hjemmeside www.tf.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce