Annonce
Ugeavisen Tønder

Ud i kulden: Du må nyde din fastfood udenfor - trods genåbning

I juli 2020 åbnede Burger King i Tønder. Restauranten venter ligesom de øvrige Burger Kings i landet med at åbne for indendørs spisning på grund af kravet om bookning af bord, som spisestedet ikke kan leve op til. Arkivfoto: Betina Skjønnemand

Tønder: Havde du håbet på en tur til Burger King og nyde en burger indendørs, kan du godt pakke det ønske væk - foreløbigt i hvert fald. Burger King slutter sig nemlig til rækken af spisesteder, som ikke kommer til at åbne for spisende gæster i restauranten i denne fase af genåbningen, der er startet onsdag den 21. april. Det skyldes kravet om, at gæster skal reservere plads mindst 30 minutter inden ankomst.

- Vi kommer desværre ikke til at åbne for vores siddepladser indendørs, da vi ikke har ressourcerne eller systemerne til at leve op til kravet om pladsreservation. Vi glæder os dog til at byde spisende gæster velkommen udendørs i de restauranter, hvor det er muligt, siger Gustaf Wetterwik, Marketing Director Scandinavia hos Burger King i en pressemeddelelse.


Annonce

Vi kommer desværre ikke til at åbne for vores siddepladser indendørs, da vi ikke har ressourcerne eller systemerne til at leve op til kravet om pladsreservation.

Gustav Wetterwik, Burger King


Det betyder, at burgerkæden har åbnet for alle deres udendørsarealer for spisende gæster den 21. april. Det er endnu ingen tidshorisont for, hvornår Burger King kan og vil åbne for spisepladserne indendørs. I mellemtiden har Burger King fortsat åbent for DriveThru og levering.

Burger King håber på at åbne for spisende gæster indendørs efter den 5. maj, som er den dato, reservationsreglen indtil videre gælder frem til og med.

Også McDonalds har valgt ikke at åbne for spisning indenfor, men der er fortsat muligt at hente take away både i restauranterne og i McDrive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Ugeavisen Tønder

25-års jubilæum

Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Annonce