Annonce
Ugeavisen Tønder

Ellianes fandt clairvoyance og healing i sig selv: En kæmpe gave

Elliane Tinet har stor erfaring inden for blandt andet clairvoyance og healing. Foto: Privatfoto
Elliane Tinet har stor erfaring inden for det åndelige felt, og det var nogle gaver, hun opdagede ved noget af en tilfældighed.
Annonce

Sæd: Soulhealer og kanal for ny tids energi. Det er med de ord, Elliane Tinet introducerer sig selv på de sociale medier, og alene titlen skaber den første grad af fascination.

Gennem godt fire år har Elliane arbejdet inden for et felt, der blandt andet har bragt hende forbi clairvoyance, healing, afdødekontakt, sjælekort, tidligere liv og meget mere.

Oplevelserne herfra har givet hende masser af erfaring, og til oktober er hun klar til at starte en helt ny clairvoyance- og healer-uddannelse i Sæd.

- Mit arbejde handler om at oplyse andre omkring, hvad der sker i den her verden. Der er mange, der vågner lidt op og finder ud af, at der er noget, der bare ikke fungerer mere. Der skal ske en ændring, siger Elliane Tinet.

Den ændring kan alt lige fra billedkort til engle hjælpe med.

- Det handler om at hæve vibrationen hos mennesker. Ofte også arbejde med gamle vaner, fortæller hun.

Annonce

Opdagede store gaver

Den åndelige karriere begyndte i 2016 for Elliane Tinet. I 2016 tog hun en masteruddannelse, så hun blandt andet kunne tage på sjælerejser, og senest har hun uddannet sig til love leader, hvor man leder gennem hjertet.Trygheden er noget af det allervigtigste i mit arbejde, for er folk ikke trygge, møder man næremest en mur.

Elliane TinetHele eventyret startede særdeles tilfældigt.

- Jeg havde noget bøvl med kroppen efter en graviditet. Jeg blev inviteret til en healer, og så blev jeg meget fascineret af det, siger Elliane Tinet og fortsætter.

- Jeg blev draget, og vi fik en god snak. Healeren fik en energi om, at jeg skulle arbejde meget mere med det spirituelle. Vi fik en særlig kontakt og et bånd mellem os, og jeg fandt ud af, at jeg havde nogle meget stærke gaver.

De gaver har hun arbejdet med lige siden, og det er noget, der giver hende stor værdi.

- Det er fantastisk at kunne hjælpe andre. Jeg går desuden meget op i, at der selvfølgelig er tavshedspligt. Trygheden er noget af det allervigtigste i mit arbejde, for er folk ikke trygge, møder man næremest en mur.

Annonce

En livsstil

For Elliane Tinet er arbejdet blevet noget af en livsstil.

Af samme grund er det store spørgsmål, om man egentlig kan slappe af og holde fri i fritiden, når man har arbejdet med folks dybeste følelser.

- Det kan man godt, men jeg øver mig stadig lidt på det, for jeg har ikke altid været så god til at lægge det til side. Nu har jeg dog ferie, og så bliver telefonen lagt til side. Ellers er der altid lige et eller andet, jeg bliver guidet imod, understreger hun.

Elliane Tinet starter til oktober en lokal uddannelse inden for clairvoyance og healing. Foto: Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce