Annonce
Ugeavisen Tønder

Erhvervspriser uddeles - men på en ny måde

Der plejer at være et show, når de forskellige erhvervspriser uddeles i Tønder Kommune. Men i år går det ikke an at samle 250 personer til et awardshow. Derfor bliver showet i år fordelt over en uge i et virtuelt uddeling. Billedet her er fra en tidligere afvikling. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Det årlige Awardshow, hvor Tønder Erhvervsråd, arbejdsmarkedsudvalget og ungeudvalget traditionen tro har uddelt deres erhvervspriser, afvikles ikke i år. Priserne bliver i stedet uddelt på en helt ny måde.
Annonce

TØNDER: Tønder Erhvervsråd, ungeudvalget og arbejdsmarkedsudvalget har tradition for hvert år at hædre Tønder Kommunes erhvervsliv ved at uddele priser til virksomheder eller personer, der yder en særlig indsats.

Normalvis afholdes et stort awardshow for virksomheder fra hele kommunen. Men i år er tiden ikke til, at der afholdes et brag af en hyldestfest, hvor der samles 250 erhvervsfolk.

I år vil afsløringen af vinderne finde sted i et nyt format. Der bliver i uge 48 afholdt virtuel awardweek. Hver pris vil få en dag tilegnet, hvor afsløringen af vinderen finder sted.

Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommunes to udvalg, arbejdsmarkedsudvalget og ungeudvalget, glæder sig over at kunne overlevere deres priser trods omstændighederne.

Annonce

Show ikke muligt i år

De vil rigtig gerne fejre de lokale virksomheder og sige tak for det sociale ansvar, som de tager over for kommunens borgere og de initiativer de tager, for at få erhvervslivet til at trives.

- Tønder Erhvervsråd fastholder, at vi skal hædre vores virksomheder. De er fundamentet for udviklingen i vores kommune. Vi erkender, at det ikke er muligt at samle 250 mand og fejre disse virksomheder ved vores årlige awardshow, men hædres skal de. De har om nogen fået tæsk her under corona-krisen, så vi skal finde dem og hædre dem i år - præcis som vi har gjort de andre år. Selve fejringen må så vente til næste år, hvor vi forhåbentlig kan samles og fejre dem, udtaler direktør for Tønder Erhvervsråd, Peter Engel-Andreasen, i en pressemeddelelse.


Vi erkender, at det ikke er muligt at samle 250 mand og fejre disse virksomheder ved vores årlige awardshow, men hædres skal de.

Peter Engel-Andreasen, direktør for Tønder Erhvervsråd, om prisuddeling


Også de to udvalgsformænd ser frem til at hylde virksomheder.

- Planlægningen af arrangementet er jo startet for længe siden, så vi har i udvalget nået at glæde os. Det er så vigtigt at sætte fokus på den indsats, som vores lokale erhvervsliv yder for at give så mange som muligt en chance ude på arbejdsmarkedet, siger formanden for arbejdsmarkedsudvalget Jan Voss Hansen (DF), i meddelelsen.

Annonce

Indstilling i gang

Formand for ungeudvalget, Venstres Allan Skjøth, tilføjer:

- Vi har rigtig mange, som gør en stor indsats for de unge i kommunen. Dem glæder vi os til at hylde, når vi uddeler dette års ungepris.

Det er stadig muligt at indsende indstillinger til Den Sociale Virksomhedspris og man kan ansøge om CSR-mærke. Indstillingerne til erhvervsrådets priser og ungeprisen åbner i uge 40.

Tønder Erhvervsråd, Arbejdsmarkedsudvalget og ungeudvalget ser frem til igen at kunne hædre kommunens virksomheder til Awardshow 2021.

I den nærmeste fremtid vil der komme nærmere information om, hvordan arbejdsmarkedsudvalgets Sociale Virksomhedspris og CSR-mærker samt ungeudvalgets ungepris uddeles i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce