Annonce
Ugeavisen Tønder

Få en gourmet-oplevelse på Skibbroen

Gourmetkokken Jens Peter Kolbeck lægger vejen forbi Skibbroen i slutningen af marts, hvor han kokkerer for stedets gæster.Arkivfoto: André Thorup
28. og 29. marts serveres gourmetmad på Skibbroen i Tønder. Her kreerer den kendte og prisvindende kok, Jens Peter Kolbeck, en god middag i det nyrenoverede køkken.
Annonce

Tønder: Man forbinder ikke umiddelbart Skibbroen i Tønder med gourmetmad. Men i dagene den 28. og 29. marts er det lige nøjagtigt, hvad man kan finde på Skibbroen.

Her er indehaverne, Mikkel Ro Larsen og Marcel Wendicke, lavet en aftale med den prisvindende kok, Jens Peter Kolbeck, der kommer og laver en femretters menu, hvor retterne kommer fra Jens Peter Kolbecks nye kogebog "De kalder ham Sølvræven". Eventen kaldes "Christie's pop-up", med henvisning til, at Jens Peter Kolbeck tidligere har drevet restaurant Christie's i Tønder.

Mikkel Ro Larsen er med på, at det er et lidt anderledes arrangement i forhold til, hvad man ellers plejer at kunne opleve på Skibbroen.

- Vi fejrer, at vi er færdige med at renovere køkkenet, og så vil vi også gerne vise, hvad man kan bruge de her gode lokaler til. Vil vil forsat lave events, men derudover har vi besluttet, at vi vil have åbent hver uge, torsdag, fredag og lørdag. Det er et forsøg, og vi håber, at mange vil benytte sig at tilbuddet, lyder det fra Mikkel Ro Larsen.

Han afviser ikke, at der også i fremtiden vil blive forsøgt andre - og lidt skæve - arrangementer på Skibbroen.

- Vi skal blive ved med at få gode idéer og finde ud af, om det kan lade sig gøre, lyder det fra Mikkel Ro Larsen.

Gourmet på Skibbroen

  • Torsdag den 28. marts og fredag den 29. marts er der Christie's pop-up restaurant på Skibbroen med kokken Jens Peter Kolbeck
  • Restaurant Christie’s blev, under Jens Peter Kolbeck, kåret som Danmarks bedste restaurant i 1993. Samme år vandt han sølv ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d’Or
  • Billetter sælges i pakker af to billetter
  • Arrangementet indeholder aperitif, en surprise signatur menu på fem retter, en tilhørende vinmenu, kaffe med avec og et signeret eksemplar af Jens Peter Kolbecks nye kogebog
  • Der er plads til 36 gæster hver aften
  • Billetter kan købes via billetto.dk


Annonce

En særlig oplevelse

Man skal være lidt hurtig på aftrækkeren, hvis man vil have plads til de to gourmet-arrangementer. Der er nemlig kun 36 pladser hver aften.

- Vi kommer til at gøre det rigtigt hyggeligt. Vi får nye borde og stole til de dage, og der vil selvfølgelig blive pyntet flot op. Dernæst kan man glæde sig til Jens Peters gode mad, og vi har fået en rigtig god vinmenu klar også, fortæller Mikkel Ro Larsen.

I billetprisen er der desuden inkluderet et signeret eksemplar af Jens Peter Kolbecks kogebog.

- Og så er jeg sikker på, at han også er klar til at fortælle lidt røverhistorier fra hans liv som kok, som har bragt ham vidt omkring, siger Mikkel Ro Larsen.

Annonce

I skolepraktik

At Skibbroen kan lokke en kok af denne kaliber til komme og lave mad til gæsterne er lidt unikt, forklarer Mikkel Ro Larsen.

- Jeg kender Jens Peter Kolbeck tilbage fra dengang, han havde Christie's i Tønder. Her var jeg overbevist om, at jeg skulle være kok, og jeg kom derfor i praktik hos Jens Peter. Derudover har han og hans bror, Børge Kolbeck, lavet mad til mit bryllup. Så det er nok medvirkende til, at jeg kunne få ham overtalt, fortæller Mikkel Ro Larsen.

Billetterne til de to gourmet-aftener sælger i pakker af to billetter. I hver pakke får man en "surprise-menu" bestående af fem retter fra Jens Peter Kolbecks nye kogebog. Dertil en vinmenu, kaffe og avec, samt et signeret eksemplar af kogebogen. Hele herligheden for 2595 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce