Annonce
Ugeavisen Tønder

Få hjælp til rejsekortet på biblioteket

Nu kan du få hjælp til at få styr på rejsekortet på bibliotekerne i Tønder og Toftlund. Arkivfoto
Annonce

Tønder/Toftlund: Som en ny service kan du nu få hjælp til at få tanket rejsekortet op på bibliotekerne i Tønder og Toftlund.

- Det vil helt sikkert gøre en stor forskel for gruppen af borgere, som ikke er digitale, at vi tilbyder den service på Bibliotekerne i Tønder og Toftlund, siger Andrew Cranfield, Leder af Tønder Kommunes Biblioteker i en pressemeddelelse.

Hjælp til optankning af rejsekort ligger fint i tråd med de opgaver, som bibliotekerne allerede har i forhold til hjælp til selvbetjeningsløsninger. Borgere, som ikke er digitale, vil kunne få hjælp til optankning, og hvis de ikke har betalingskort, vil der være mulighed for at betale kontant.

Tilbuddet om hjælp til optankning gælder til eksisterende rejsekort. Vil man købe et nyt rejsekort, skal man også henvende sig på bibliotekerne. Her kan man blive orienteret om, hvilke korttyper, der kan bestilles, og man får hjælp til at udfylde et ansøgningsskema. Det bliver sendt til Sydtrafik, der herefter udsteder kortet.

- Vi er glade og taknemmelige for, at kommunerne har haft lyst til at tage opgaven på sig. Vi er i løbet af det sidste år gået fra at have fem muligheder for personlig hjælp til rejsekortet - til nu at have 12 betjeningssteder, når de sidste to åbner i Tønder og Toftlund, fortæller Jette Lauridsen, der er afdelingschef for Kunde og Marked i Sydtrafik./beskj

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce