Annonce
Ugeavisen Tønder

Fælles klubddag styrker sammenholdet

Klubdagen den 8. december er et middel til at styrke klubånden og samhørigheden i TMT. TMT Håndbold forsøger at holde en klubdag to gange om året. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Tønder: Søndag den 8. december holder TMT Håndbold en klubdag i Tønder Sport- og Fritidscenter.

En klubdag er, hvor så mange af klubbens hold som muligt, spiller på hjemmebane.

- Det er altid super-hyggeligt, og det er virkelig noget, alle i klubben ser frem til, fortæller formand for TMT Ungdom, Ketil Lassen.

Ketil Lassen fortæller, at medlemmer af ungdomsudvalget i TMT Håndbold hver halve sæson nærstuderer spilleplanerne for klubbens hold for at finde de to datoer, der er mest oplagte til en klubdag.

- Så vidt muligt holder vi klubdag to gange om året. En gang i efterårssæsonen og en gang i forårssæsonen. Allerbedst er det, hvis det lige passer med, at 1. division også skal spille hjemmekamp, og det gør det heldigvis denne gang, lyder det videre fra Ketil Lassen.

Klubdagen starter klokken 10 og slutter klokken 15. I det tidsrum kan man se U13. U15, U17, U19 og Senior damer spille kamp. Man kan forlænge dagen ved at blive i hallen og heppe på 1. division, der spiller klokken 16.

- Store dele af dagen vil der også være aktiviteter i Multihallen, en masse forældre har bagt kage, og Tønder E-sport holder åbent hus. Så der er masser at komme i hallen efter på søndag, siger Ketil Lassen.

TMT Håndbolds U13-drenge.Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce