Annonce
Ugeavisen Tønder

Første Burgerking-burgere i Tønder 1. juli

1. juli åbner dørene hos den nye Burgerking-restaurant i Tønder. Restauranten bliver nærmeste nabo til McDonalds. Foto: Uwe Iwersen
Annonce
Annonce

Lokal chef

Selve åbningen er planlagt til klokken 10 onsdag den 1. juli, og det bliver den nyudnævnte restaurantchef Monica Dohrn, Tinglev, der bliver kvinden med saksen i den anledning.

Monica Dohrn har mange års erfaring inden for burger-verden. Hun er født og opvokset i Tønder og var fra 2008 til 2015 ansat i Burger King, blandt andet som chef i Viborg, hvor hun ligeledes var med til at åbne en ny restaurant.

Netop nu annoncerer Burger King efter kommende medarbejdere til den nye restaurant.

TØNDER: Rundkørslen ved Østre Omfartsvej/Nordre Landevej/Aabenraavej i Tønder bliver i folkemunde kun kaldt "Mc Donald's"-rundkørslen. Men det navn kommer muligvis under pres i den kommende tid.

Onsdag den 1. juli åbner den anden store amerikanske burger-kæde, Burger King, en restaurant som umiddelbar nabo til McDonald's på Nordre Landevej. Restauranten i Tønder bliver kædens nummer 58 i Danmark.

- Det er altid spændende at åbne en ny restaurant, og denne er ingen undtagelse. Jeg håber, at borgerne i og omkring Tønder har lyst til at besøge os, for vi er mere end klar til at servere vores velkendte og velsmagende flammegrillede burgere, når vi åbner i juli, siger marketingschef i Burger King, Daniel Schröder, i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce