Annonce
Ugeavisen Tønder

Familiesammenføring: Skoda ruller ind hos Volkswagen

Volkswagen-bilhuset på Ribe Landevej i Tønder vil fra 1. september også være autoriseret Skoda-service. Foto: Uwe Iwersen
Fra 1. september bliver det nemmere at sende sin Skoda til service i Tønder-området. Volkswagen Tønder bliver autoriseret Skoda servicepartner, og vil være klar med specialudstyr og uddannede medarbejdere.
Annonce

TØNDER: Fra 1. september bliver det nemmere at sende sin Skoda til service i Tønder-området. Volkswagen Tønder, med bilhuset på Ribe Landevej, bliver autoriseret Skoda servicepartner, og vil i værkstedet være klar med specialudstyr og uddannede medarbejdere.


Familieskabet mellem Volkswagen og Skoda er jo ingen hemmelighed. Mærkerne har mange komponenter og megen teknik til fælles

Brian Hansen, direktør, Volkswagen, Tønder


- At servicere Skoda ligger nærmest lige til højrefoden for os, forklarer Brian Hansen fra Volkswagen og Skoda Service i Tønder, i en udsendt pressemeddelelse, og fortsætter:

- Familieskabet mellem Volkswagen og Skoda er jo ingen hemmelighed. Mærkerne har mange komponenter og megen teknik til fælles. Så vi har i forvejen et godt udgangspunkt for at kunne servicerede de avancerede biler fra Skoda.

Annonce

Flere biler

Skoda er en af de mest populære bilmærker i Danmark. Både som familiebil og som firmabil.

- Vi er klar til at servicere hele Skodas modelprogram fra starten, og vi byder naturligvis også ældre Skoda-modeller velkommen her på vores værksted, påpeger Brian Hansen, der udover at være ansvarlig for værkstedet også er indehaver af forretningen sammen med broderen Henrik Hansen.

Bilhuset på Ribe Landevej 55 har rødder helt tilbage til 1950 og var en af de første Volkswagen-forhandlere i landet. I 2012 opførtes på adressen et nyt bilhus på 1600 kvadratmeter, og netop nu er virksomheden i gang med at afslutte en yderligere tilbygning på 1500 kvadratmeter med udstilling og værksted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce