Annonce
Ugeavisen Tønder

Festivalarmbånd sælges i butikkerne

Tønder kommunes citychef Stephan Scheelke og Helene Grunnet fra Tønder Festivalen afleverede armbånd til Lotte Lützen Jessen hos Kong Christian. Støttearmbånd sælges fra nu hos mange af gågadens butikker. Pressefoto: Tønder Handelsstandsforening
Annonce

Tønder: Dette års Tønder Festival er som bekendt aflyst, og en række initiativer er sat i søen for at støtte op om festivalen i en tid, hvor festivalens økonomiske grundlag er under pres.

Blandt initiativerne er et støttearmbånd, som kan købes for at vise sin opbakning til festivalen. Støttearmbåndene kommer nu ud i butikkerne i Tønder.

- Tønder Festivalen er et af de største brands i hele Tønder kommune, og derfor vil vores medlemmer naturligvis gerne give en hånd med, når der er brug for hjælp til at sælge støttearmbånd, lyder det fra formanden for Tønder Handelsstandsforening, Anders Jacobsen, i en pressemeddelelse.

Støttearmbåndene koster 100 kroner.

Annonce

Forventer mange gæster

Selvom festivalen er aflyst, så planlægger butikkerne i byen stadig efter, at mange vil komme til Tønder i festivalweekenden. Det betyder, at butikkerne blandt andet holder længe åbent, så man kan handle helt til klokken 22 fredag den 28. august og til klokken 16 lørdag den 29.august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce