Annonce
Ugeavisen Tønder

Floorball skal lokke flere i bevægelse

Næstformand i Møgeltønder UIF, Stig Andersen, er tovholder på et nyt floorballhold, der starter op i Tønderhallerne den 12. september. Foto: Betina Skjønnemand
Møgeltønder UIF starter nu et floorballhold op i Tønderhallerne. Målet er, at flere skal op af sofaen og i gang med motionere - og så skal det også være sjovt.
Annonce

Tønder: - Vi kalder det motions-floorball for voksne. Men alle er velkomne. Det er floorball på hyggeplan, så alle kan være med, konstaterer Stig Andersen, der er næstformand i Møgeltønder UIF. Han har indvilliget i at være tovholder for det nye floorballhold.

- Jeg skal bestemt ikke være træner, men jeg har indvilliget i at koordinere opstarten og få det sat i gang, fortæller han.

Idéen kommer faktisk fra Tønder Kommunes foreningskonsulent Ronni Rix Bach, men foreningen i Møgeltønder står for alt det praktiske, fordi det simpelthen er meget lettere at starte noget op i en eksisterende forening end at skulle starte en helt ny forening.

- Nu starter vi op, og så tager vi det derfra, siger Stig Andersen.

Vi håber i hvert fald, at mange vil give det en chance.

Stig Andersen, næstformand Møgeltønder UIF og tovholder på et nyt floorballhold

Annonce

Hver torsdag

Floorball-holdet starter op torsdag den 12. september kl. 19.30, og træner så halvanden time. Træningen foregår i Tønderhallerne.

- Den første aften har vi besøg af en konsulent fra DGI, som vil introducere spillet og lige hjælpe os i gang. Herefter mødes vi så hver torsdag til træning. Og indtil den 10. oktober kan man bare møde op. Vi har sagt, at alle lige skal have mulighed for at stifte bekendtskab med sporten, inden vi begynder på at opkræve kontingent, fortsætter Stig Andersen.

Man skal dog ikke være bekymret for, om det bliver dyrt, hvis man pludselig bliver bidt af floorball.

- Vi har ikke lagt os fast på noget kontingent endnu. Men jeg tænker, det bliver i et leje, der ligger omkring 250-300 kroner for en halv sæson.

Annonce

For motionens skyld

Stig Andersen understreger endnu en gang, at holdet er for alle, og at man ikke behøver have spillet noget før. Faktisk håber han, at det nye floorballhold kan tiltrække nogle deltagere, der ikke før har dyrket idræt.

- Vi har en vision i kommunen om, at vi skal have 4000 mere i bevægelse. Det er et ambitiøst mål, men det er sådan nogle ting, som det her floorballhold, der kan hjælpe til med at nå målet. Vi håber i hvert fald, at mange vil give det en chance, siger Stig Andersen.

Man skal ikke melde sig til. Har man lyst til at være med, skal man blot møde om torsdag den 12. september klokken 19.30 i Tønderhallerne. Der vil være udstyr til rådighed.

Stig Andersen håber, at mange vil give floorball en chance. Foto: Betina Skjønnemand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce