Annonce
Ugeavisen Tønder

Forening vil hjælpe småbørnsfamilier

Annonce

Tønder: Foreningen Home-start Familiekontakt åbner nu en ny afdeling i Tønder Kommune, og har i samme ombæring kunnet ansatte en lokalkoordinator, Rikke Okkels, der skal koordinere kontakten mellem de frivillige familievenner, som foreningen bygger på, og de småbørnsfamilier, som har behov for lidt ekstra hjælp i en presset hverdag.

Alle forældre, der måtte ønske at få hjælp, kan henvende sig til Home-start. Forældre i Tønder kommune har nu en mulighed for at række ud efter en hjælpende hånd, når hverdagens gøremål vokser sig store og uoverkommelige. Foreningen fungerer med midler fra Den A. P. Møllerske Støttefond og en partnerskabsaftale med Tønder Kommune.

Annonce

Søger frivillige

Home-start Familiekontakt er nu i gang med at finde frivillige i hele kommunen. Frivillige, som selv er forældre eller som har godt kendskab til livet i familier med små børn.

Som familieven er der altid hjælp at få hos Rikke Okkels, og alle familievenner gennemgår et forberedende kursus, som klæder dem på til opgaven. Har man lyst til at være frivillig familieven, skal man være indstillet på at hjælpe omkring to timer om ugen. Støtten foregår hjemme hos familien og tager udgangspunkt i forældrenes ønsker og kan både være praktisk og personlig.

Annonce

Åbent hus

Foreningen holder åbent hus i den nye afdeling af Home-start, der holder på Nørregade 31, st. th., adressen, der tidligere husede dommerkontoret.

Man kan komme forbi mandag den 11. november mellem klokken 16.30 og 17.30, og blive klogere på foreningens arbejde, og hvad det indebærer at være frivillig familieven.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce