Annonce
Ugeavisen Tønder

Forstærkning på vej: TM Tønder henter ung landsholdsspiller i GOG

19-årige Anton Filtenborg har sat sit navn under en to-årig aftale med TM Tønder, og er klar til at trække i en røde-trøje efter sommerferien. Privatfoto
TM Tønder Håndbold har skrevet en to-årig kontrakt med den talentfulde højre fløj, Anton Filtenborg, der kommer til klubben fra GOG, og trækker i den røde Tønder-trøje i den kommende sæson.

TØNDER: Sideløbende med at TM Tønder Håndbold på banen kæmper for at få de sidste afgørende point i hus til en ny sæson i 1. division, er klubben uden for banen i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson.

I disse bestræbelser har TM Tønder netop sikret sig en opsigtsvækkende underskrift, idet klubben har indgået en to-årig aftale med den 19-årige højre fløj Anton Filtenborg.


Det er endnu en talentfuld og spændende spiller, der kommer til klubben i den kommende sæson.

Kim Wittenkamp, direktør, TM Tønder Håndbold


Anton Filtenborg har de seneste mange sæsoner spillet ungdomshåndbold i GOG på Sydfyn, og han er med i U21-landsholdstruppen. Anton Filtenborg har mere end 30 landskampe på diverse ungdomslandshold på sit sportslige CV, og han var blandt andet i 2019 med til at vinde bronze ved U19 VM i Nord-Makedonien.

Anton Filtenborg har blandt andet 30 ungdomslandskampe og en VM-bronzemedalje på sit sportslige CV. Privatfoto

Direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp, er selvsagt glad for tilgangen af den 192 cm høje højre fløj.

- Det er endnu en talentfuld og spændende spiller, der kommer til klubben i den kommende sæson. Anton kommer fra et af de allerbedste håndboldmiljøer i Danmark, og vi er både glade og stolte over at kunne tiltrække en U21-landsholdsspiller til TM Tønder. Vi er sikre på, at han vil passe rigtig godt ind i såvel spillestil, som kulturen i TM Tønder. Anton har, trods hans unge alder, allerede en stor erfaring fra diverse samlinger på landshold samt afgørende kampe i ungdomshåndbolden i GOG, ligesom han i denne sæson har været med i ligatruppen i GOG. Vi er sikre på, at Anton kan fortsætte sin positive udvikling i TM Tønder, og glæder os meget til at byde ham velkommen, siger Kim Wittenkamp i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Student fra Oure

Den kommende TM Tønder-spiller ser frem til at skifte den gule GOG-trøje ud med TM Tønders røde kampfarve.

- Jeg har været i GOG, siden jeg var U12 spiller, og har haft en fantastisk tid i klubben. Jeg bliver student fra Oure Kostgymnasium til sommer, og synes derfor det er et godt tidspunkt at skifte til en anden klub. Det tror jeg er rigtig godt for min udvikling, både som håndboldspiller og person. I TM Tønder er der andre øjne, der ser, der er nye inputs til træning, og så er der en ny kultur. Det tror jeg er lærerigt, og jeg ser TM Tønder som et rigtig godt næste step i min karriere. Naturligvis håber jeg også, at der venter masser af spilletid, og at vi næste sæson kan få masser af succes i TM Tønder, siger Anton Filtenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce