Annonce
Ugeavisen Tønder

Fortsæt med at købe tøj i Kogade 1

Jonna og Per Gehrt slår fredag dørene op til deres tredje tøjbutik i Tønder. Butikken åbner i de lokaler, der indtil for nyligt husede Betty Barclay. Kirsten Juhl Schmidt (th) er flyttet med Betty Barclay-butikken til størrre lokaler på gågaden.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Betty Barclay er flyttet fra lokalerne på Kogade 1, men nu åbner en ny tøjbutik.
Annonce

Tønder: Ikke så snart er døren lukket, og stativerne med tøj fra Betty Barclay flyttet fra butikken i Kogade 1, før nye stativer med tøj flytter ind, og en ny butik ser dagens lys i Kogade 1.

Her åbner butikken, der slet og ret kommer til at hedde Kogade 1, dørene til en ny butik, der vil forhandle tøj fra mærket Mika.

Bag butikken står Jonna og Per Gehrt, der også ejer butikkerne Betty Barclay & Co. og Askepot & Valentino i Tønder. Nu åbner de altså en tredje tøjbutik i byen.

- Ja, man kan godt sige, at vi giver den gas, lyder det med et smil fra Per Gehrt.

Baggrunden for åbningen af Kogade 1 er, at parret har en lejeaftale for lokalerne, der løber frem til 1. september i år.

- Så kan vi ligeså godt udnytte, at vi har lokalerne. Og går butikken godt, så er planen, at vi bare fortsætter efter 1. september. Så nu giver vi det et forsøg, lyder det fra Jonna Gehrt.

- Ja, man kan godt sige, at vi giver den gas.

Per Gehrt, indehaver Kogade 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce