Annonce
Ugeavisen Tønder

FOTOS: Taler og tilbud til indvielse af Toosbuyes Torv i Tønder

Toosbuyes Torv i Bredebro blev lørdag åbnet efter alle kunstens regler med både taler, tilbud og masser af underholdning

Annonce

Borgmester Laurids Rudebeck bød de mange fremmødte gæster velkommen på Torvet og glædede sig meget over, at Bredebro nu er kommet op i Verdensklasse. Verdens største ECCO-butik sammen med blandt andet den største LEGO-butik uden for Hovedstaden, en smuk smykkebutik, en dejlig café samt "Byens Rum" - hvor især Bredebro Lokalråd er meget aktive for at få forskellige spændende aktiviteter afviklet.

Der var flere talere ved den officielle åbning. Hanni Toosbuy Kazparzak slog i sit indlæg fast, at ECCO og Bredebro er uløseligt knyttet sammen - hvilket gav anderkendende bifald fra de mange fremmødte.

Hun roste også de lokale kræfter for at komme med gode initiativer. Blandt andet så er der i den vestlige ende af Toosbyus Torv opført en rund bygning, som foruden en masse teknik - og også får plads til det eneste offentlige toilet i Brededbro by.

Arkitekten fortalte om den spændende udfordring med at få opført Toosbuys Torv og på Bredebro's vegne kom tidligere el-installatør Ove Madsen med en hjertelig og dybfølt tak til familien Toosbuy for den storslåede gave til byen Bredebro.

Jesper Madsen kunne på håndværkernes vegne overrække et smukt maleri som tak for godt samarbejde - og så var der ellers underholdning og aktiviteter på Toosbuys Torv. Der var endvidere rigtig mange lokale virksomheder, som benyttede lejligheden til at præsentere nogle af deres dejlige lokale produkter.

Torvet var fyldt godt op med gæster i forbindelse med åbningen af Toosbuys torv.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce