Annonce
Ugeavisen Tønder

Fremlysning: Hvem savner en grøn undulat?

Stan Job Rogacki holder den grønne undulat i hånden. Han fandt den lørdag den 5. september i kolonihaverne på Ulrliksallé.
Annonce

Tønder: En grøn undulat har midlertidigt fået nyt hjem hos Stan Job Rogacki, som har et blødt punkt for fugle. Han fandt undulaten, da han var ude at cykle ved kolonihaverne på Ulriksallé i lørdags, og derfor kom han mandag forbi Mediehuset for at fremlyse fuglen.

- Den var tæt på kolonihaverne på Ulriksallé. Det var sen aften, næsten mørkt. Jeg prøvede at fange den, men så fløj den op i min cykelkurv. Jeg dækkede den med en plasticpose, for den forsøgte hele tiden at flygte, fortæller han.

Annonce

Prøvede at finde ejeren

Stan Job Rogacki  tænkte, at den nok havde sit hjem i nærheden, og tog dagen efter rundt i kolonihaverne og i villakvarteret i nærområdet - men ingen savnede den lille grønne fugl.

Så nu sidder undulaten i et bur i et værelse op til hans garage, når ikke den får lov at slippe ud og flyve rundt og få lidt motion.

Den grønne undulat bor lige nu hos Stan Job Rogacki. Kontakt Mediehuset Tønder, hvis fuglen er din, eller du kender ejeren. Foto: Nina Møller

Ejeren må gerne henvende til Blå Kors på Nørremarksvej 84 på telefon 29 48 86 33 og spørge efter Stan Job Rogacki. Han arbejder der som frivillig om fredagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce