Annonce
Ugeavisen Tønder

Frisørsalon åbner i nye lokaler i Øster Højst

Edith Lund Holt glæder sig til at vise de nye lokaler på Holmevej frem. De første kunder sætter sig i frisørstolen i de nye lokaler på torsdag.Foto: Betina Skjønnemand

Indehaver af frisørsalonen Park by Madeby.holt åbner torsdag i nye lokaler på Holmevej i Øster Højst. Indehaver Edith Lund Holt glæder sig over den nye, og meget mere synlige, beliggenhed.

Annonce

Øster Højst: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Frisør Edith Lund Holt åbner torsdag sin salon i Øster Højst på en ny adresse. Fremover kan man få lokkerne ordnet på adressen Holmevej 4, der ligger centralt i Øster Højst.

Hun glæder sig meget til at komme på plads i de nye omgivelser.

- Det bliver pisse-godt. Jeg glæder mig helt vidt, lyder den umiddelbare kommentar fra en storsmilende Edith Holt Lund.

Hun har haft store problemer med at finde nye lokaler i Øster Højst, efter at det i efteråret stod klart, at hun var nødsaget til at flytte fra den gamle adresse på Plantagevej. Men nu er det hele faldet på plads, og Edith Lund Holt er ovenud tilfreds med den nye beliggenhed.

Edith Lund Holt

Edith Lund Holt er 32 år og ejer fem frisørsaloner i det sønderjyske.Hun åbnede sin første salon i Arrild i 2012.

Siden er nye saloner kommet til i Toftlund, Bredebro, Øster Højst og Hellevad.

I midten af januar blev hendes saloner del af et kædesamarbejde med navnet Park Styling.

Der var fuld gang i renoveringen af den nye salon, da avisen var forbi. Her taler Edith Lund Holt med elektriker Jørgen Friis.Foto: Betina Skjønnemand
Annonce

Bedre beliggenhed

Den nye salon bliver langt mere synlig i bybilledet, og Edith Lund Holt håber, at det kan tiltrække endnu flere kunder til salonen.

- Jeg tror faktisk, at der er mange her i byen, der slet ikke ved, vi er her. Nu bliver vi langt mere synlige, så jeg håber da, at det kan trække endnu flere kunder til salonen.

Hun er rigtig glad for beliggenheden af den nye salon.

- Hvis jeg helt selv kunne udpege et sted, så var der to steder i Øster Højst, jeg kunne drømme om. Denne placering er den ene af dem. Så at det nu er lykkedes, det er helt vildt dejligt, lyder det videre fra Edith Lund Holt.

Der er typisk to frisører i gang i salonen af gangen, og de første kunder kan sætte sig til rette i de nye omgivelser på torsdag. Den 1. marts holder hun reception i de nye lokaler.

- Det har været lidt hektisk at få det hele på plads. Vi har haft rigtig travlt. Men vi skal nok nå det, lyder det fra Edith Lund Holt.

Annonce

Del af kæde

Edith Lund Holt har fem frisørsaloner i det sønderjyske. Den første åbnede hun i Arrild i 2012, og siden er saloner i Toftlund, Bredebro, Øster Højst og senest Hellevad kommet til. Og hun regner med på sigt, at der kommer flere til.

- Jeg vil sige det på den måde. Jeg siger ikke nej til, at der kommer nye, så mon ikke, siger Edith Lund Holt.

Flytningen til Holmevej er ikke det eneste nye, der sker i Edith Lund Holts verden i øjeblikket. Hun er også blevet medlem af en kæde af frisørsaloner med navnet Park Styling.

- I vores nye partnerskab med Park Styling bliver vi en del af et professionelt set-up, hvor nytænkning, bæredygtighed og faglighed går hånd i hånd. Vi får blandt andet vores egen produktserie, som ikke kan købes andre steder. Jeg er en igangsætter og vil gerne gå forrest, siger Edith Lund Holt i en pressemeddelelse om det nye samarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce