Annonce
Ugeavisen Tønder

Frivillige hænder skal hjælpe ved hallerne

Leder af Tønder Sport- og Fritidscenter, Claus Beck, er begejstret over udsigten til, at et nyt hold frivlllige vil hjælpe til i centeret. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Tønder Sport- og Fritidscenters støtteforening er klar med en håndsrækning til centeret. Planen er at etablere et arbejdshold med frivillige, som kan hjælpe til med forefaldende arbejde.
Annonce

Tønder: Tirsdag den 10. marts indkalder Tønder Sport- og Fritidscenters (TSFC) støtteforening til et informationsmøde omkring opstarten af et nyt hold frivillige, der kan bidrage til at løse forefaldende arbejde omkring centeret.

- Vi har taget initiativet i dialog med centerets ledelse og bestyrelse, og har snakket os frem til, at vi gerne vil stille os til rådighed med hjælp til centeret, forklarer formand for støtteforeningen, Hans Pilegaard.

Han understreger dog, at opfordringen til at give en hånd med er åben for alle, og at man ikke behøver at være medlem af støtteforeningen for at møde op på mødet eller for at blive en del af det arbejdshold, som han forventer, der kommer ud af mødet.

- Det kan være, man bare gerne vil hjælpe lidt til. Selvom det er en kliché at sige, at det er noget for noget, så regner vi med, at man får noget igen i form af en masse hygge og socialt samvær, lyder det videre.

Annonce

En formiddag om ugen

Tanken er, at arbejdsholdet skal mødes en formiddag om ugen.

- Vi skal selvfølgelig ikke sende folk helt forslidte hjem, og tanken er, at vi mødes og får anvist det arbejde, der nu er mest tiltrængt. Og når arbejdet er gjort, slutter vi dagen hyggeligt af sammen, og aftaler måske, hvem der kan og vil dukke op næste gang, forklarer Hans Pilegaard.

Den hyggelige afslutning vil formentlig indeholde en sandwich og en kop kaffe, som centeret sørger for.

Centerleder i TSFC, Claus Beck, er begejstret for idéen.

- Vi synes, det er en fantastisk idé. Og jeg ved, at der er mange med et stort hjerte, der banker for centeret, så jeg er fortrøstningsfuld. Vi har mange morgensvømmere og foreninger, der har deres daglige gang i hallerne, og måske der kunne være nogen blandt dem, der har lyst til at bidrage med sådan en hjælp. Men nu skyder vi det i gang, og så tager vi den derfra, siger Claus Beck.

Han håber, at det frivillige arbejde vil give bonus - også for de frivillige.

- Jeg håber, at man - udover at hjælpe og støtte hallerne med sin frivillige arbejdskraft - samtidig kan få mulighed for at møde andre og nye mennesker, og på den måde få noget godt ud af det.

Opstartsmødet for interesserede finder sted i Tønder Sport- og Fritidscenter tirsdag den 10. marts klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce