Annonce
Ugeavisen Tønder

Gåture, bueskydning og svømning: Esben kaster sig gerne ud på dybt vand for at inspirere andre

Projektleder Esben Thøstesen vil gennem en række videoer sætte fokus på de mange muligheder for at være aktiv i Tønder Kommune med det nye initiativ "Ugens Bevæg Dig For Livet". Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Tønder Kommune sætter fokus på aktivitet og foreningsliv, når projektleder Esben Thøstesen gennem videoer hver uge vil inspirere borgerne gennem det nye initiativ "Ugens Bevæg Dig For Livet".
Annonce

Tønder: Alt tæller. Det er mottoet i Tønder Kommunes nye initiativ, Ugens Bevæg Dig For Livet, hvor der hver uge udkommer en video, der skal inspirere borgerne til at bevæge sig og bruge foreningslivet, inden for de rammer det er muligt i en tid med corona og restriktioner.

Den første video blev delt på Tønder Kommunes facebookside i torsdags, og den har fået over 200 likes og kommentarer. Ansigtet på "Ugens Bevæg Dig For Livet"-video er projektleder Esben Thøstesen, der i den første video tager seerne med på en lang gåtur.


Vi vil gerne slå et slag for den aktive livsstil, men lige så meget vise det mangfoldige foreningsliv vi har, det er de to hovedtemaer

Esben Thøstesen


- Vi vil gerne slå et slag for den aktive livsstil, men lige så meget vise det mangfoldige foreningsliv vi har, det er de to hovedtemaer. Det er inden for den præmis, at alt tæller. Der kommer ingen løftede pegefingre herfra. Det er en appetitvækker for at se, hvad man har af muligheder for at bevæge sig, og at det måske ikke er så besværligt endda, siger projektlederen.

I begyndelsen vil videoerne være fokuseret omkring aktiviteter, man kan gøre alene eller sammen med sin familie, men når corona restriktioner igen tillader det, er det meningen, at Esben Thøstesen og videoerne skal på tur rundt til foreningerne og prøve alt fra svømning til bueskydning.

Annonce

På dybt vand

Foreløbigt er der planlagt 24 videoer, der vil blive udgivet fast en gang om ugen på Facebooksiden "Din Fritid - Tønder Kommune" samt på Tønder Kommunes hjemmeside under "Bevæg dig for livet".

Esben Thøstesen indtager værtsrollen, og sætter sig selv i spil i videoerne for at vise, at alle kan være med, uanset hvilke evner og forudsætninger man har.

- Det er mig, der bliver udfordret og sikkert også kommer på dybt vand en gang imellem. Jeg skulle gerne vise et billede af, at selvom man som jeg ikke er en haj til at svømme, så kan man sagtens prøve svømning, eller hvad det nu kan være, siger projektlederen.

For målet er, at der skal være noget for enhver, så alle kan blive inspireret og få gavn af initiativet.

- Når vi skal ud at prøve bueskydning i Øster Højst, så er der jo nok nogen, der ikke synes, det er fedt, men vi skulle gerne komme godt rundt, så alle finder noget - ung som ældre, som de synes er interessant, siger Esben Thøstesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce