Annonce
Ugeavisen Tønder

Godt og skidt nyt fra Tønder Teater

"Eventyr i Sherwood" er årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige. Forestillingen i Schweizerhalle i januar blev aflyst. Nu er den sat på plakaten igen den 23. marts.  Foto: Folketeatret/ Gudmund Thai
Der er fundet plads i kalenderen til den udsatte - og udsolgte - Robin Hood-forestilling. Til gengæld må Tønders teaterpublikum se langt efter musikforestilling "Aktivisterne.

TØNDER: Intet er, som det plejer at være, og det gælder også for Tønders teaterpublikum.

- Der er både godt og skidt nyt, lyder meldingen fra formanden, Palle Guldbrandsen.

Den gode nyhed er, at Folketeatrets store musik- og familieforestilling "Robin Hood", der blev aflyst i januar, er blevet flyttet til den 23. marts 2021 samme tid og sted.

- Den dårlige er, at alt tyder på, at vi helt må aflyse Teatergrads spændende musikforestilling ”Aktivisterne”. Den skulle have været spillet den 4. februar på Hagges. Det har ikke været muligt at frigøre kunstnerne i april, maj eller juni. Vi har fået et tilbud om at spille forestillingen til efteråret, men der har vi allerede lagt et omfattende program med 13 forestillinger, og vi tør simpelthen ikke at tage mere ind, forklarer Palle Guldbrandsen.

Annonce

Udsolgt

Han er særdeles glad for, at det er lykkes af finde en ny dato for "Robin Hood". Forestillingen var nemlig total udsolgt, hvilket i disse corona-tider betyder 370 solgte billetter.


Kort sagt, vi slutter en meget udfordrende sæson af med to forestillinger for henholdsvis børn og voksne, som spreder glæde og godt humør. Det trænger vi også alle til.

Palle Guldbrandsen, formand, Tønder Teater


Ifølge programmet skulle Schweizerhalle i Tønder den 3. marts havde lagt scene til danseforestillingen ”JUMP”, med unge dansere fra Uppercut Danseteater i centrum. Men selv om der altså skulle danses efter den 28. februar, der indtil videre er udløbsdatoen for de aktuelle restriktioner, så er der lagt op til at flytte forestillingen.

-  Vi er i samarbejde med Dansekompagniet i gang med at undersøge mulighederne for at flytte forestillingen til første halvdel af maj, oplyser Palle Guldbrandsen.

Annonce

Glæde og humør

Han ser fortrøstningsfuld frem til, at Tønder Teaters to sidste forestillinger i foråret bliver gennemført som planlagt. Det drejer sig om børneforestillingen ”Vitello” fra Louise Schouws teater, der er på plakaten den 25. marts. En måned senere, den 25. april kommer sangerne fra Figaros til Tønder med ”De tre musketerer” af Alexander Dumas, som udsættes for kendte hits fra opera, operette og musical. Alt sammen krydret med masser af komik.

På Plakaten

Tønder Teaters samt kulturhuset Schweizerhalle opdaterede forårsplan kan ses på hjemmesiden www.tonderkulturhus.dk

Via denne side er der også mulighed for at købe billeder til de forskellige forestillinger.

- Kort sagt, vi slutter en meget udfordrende sæson af med to forestillinger for henholdsvis børn og voksne, som spreder glæde og godt humør. Det trænger vi også alle til, lyder det teaterforeningens førstemand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce