Annonce
Ugeavisen Tønder

Havekreds er i fare for at visne

Maj-Britt Petersen er formand for Tønder Havekreds. Hun efterlyser nu haveinteresserede, der kunne tænke sig at bidrage til bestyrelsesarbejdet. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Tønder: Tønder Havekreds holder generalforsamling den 18. februar klokken 19 på Tønder Medborgerhus. Og det er med rynket pande, at den nuværende bestyrelse opfordrer medlemmerne til at møde op.

Som det ser ud nu, så er der nemlig ikke nok, der vil være med til at bidrage i bestyrelsen efter generalforsamlingen.

- Lige nu er vi fem i bestyrelsen, og som det ser ud, så er vi kun tre efter generalforsamlingen, hvis der ikke er nye, der melder sig. Og det er simpelthen for lidt, konstaterer formand for Tønder Havekreds, Maj-Britt Petersen.

Hun håber, at der er flere, der vil give en hånd med, så havekredsens overlevelse kan sikres.

- Hvis vi ikke finder nogen, der har lyst til at være med i bestyrelsesarbejdet, så må vi lægge havekredsen i dvale i to år. Hvis vi efter to år stadig ikke har fundet bestyrelsesmedlemmer nok, så nedlægges havekredsen. Men så galt håber vi ikke, det går, lyder det videre fra Maj-Britt Petersen.

Annonce

Aktiviteter

Tønder Havekreds har i øjeblikket omkring 90 medlemmer, og Maj-Britt Petersen håber, der er blandt dem kan findes et par stykker, der vil give en hånd med.

- Vores arrangementer - blandt andet de halvårlige plantemarkeder - er meget populære. Nøjagtig ligesom vores havebesøg og udflugter. Det ville være en skam, hvis det skulle stoppe, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce