Annonce
Ugeavisen Tønder

Hvad er jeres forventninger til projektet?

Annonce
Annonce

Lillian Kirsten, Kino Bar

- Jeg synes, det var så positivt. Det var da noget af en kickstart, og også et lille spark i r... Men jeg kan godt lide, at han (Mikkel Niess red.) ikke pakker noget ind.

- Jeg synes, det er godt, hvis vi kan få startet noget op. Det med at tage tingene i små, overkommelige bidder, så vi kan få aflastet Tordenskjolds soldater. Det med, at der ikke er mødepligt, det tror jeg gør det lettere at deltage, og det kan nok få flere til at bidrage.

- Jeg synes også, det var godt, at der var mange, der ikke har deres daglige gang i butikker, men at det også er nogen, der bare går op i byens ve og vel.

Charlotte Boldt åbner børnetøjsbutik i Tønder.Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Charlotte Boldt, Kidz by C

- Jeg synes, det var supergodt, og jeg er rigtig positiv overfor projektet.

- Jeg synes, det er mega-spændende, og jeg håber, det kan være med til at få flere folk til Tønder, for det er jo vores udfordring. Jeg synes, der kom utrolig mange gode ting frem på mødet. Der var mange gode idéer allerede, som man kan arbejde videre med. Der var mange konkrete ting, som er til at gå til.

- Jeg glæder mig til også til, at jeg skal holde det første møde. Det var en win-win for mig, for så kan de andre også komme forbi og se, hvor jeg bor.

Annonce

Frank Hoffmann, Mr. Hoff

- Jeg tror, det bliver godt. Vi trænger til én udefra, der ikke kender til byen, og som måske tør at sige de lidt ubehagelige ting. Det er godt at få rystet posen fra starten. Det er lækkert, hvis vi kunne få mere samarbejde med vores mange foreninger, og vi på den måde kan lave noget sammen.

- Mange af os, der bor her, synes jo det er et fedt sted, og jeg vil gerne være med til at gøre det endnu mere fedt. Det er dejligt med noget nytænkning og noget ny energi. Det trænger vi til. Det her kan sagtens blive starten til noget stort, men det er os, der skal tage teten. Vi skal have flere til at tage ejerskab. Det kan være med til at løfte, ikke kun gågaden, men også andre steder i byen.

Frank Hoffmann. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce