Annonce
Ugeavisen Tønder

Jasø Rejser rejser fra Tønder

Jasø Rejser lukker kontoret på torvet i Tønder med udgangen af februar. Her ses indehaver Betina Schmidt (forrest til højre), da medarbejderne flyttede ind på Torvet 1 i Tønder tilbage i februar 2019. Arkivfoto: Betina Skjønnemand
Jasø Rejser lukker kontoret i Tønder. Rejsebureauet, der blev grundlagt i Tønder i 1986, flytter til Fredericia med udgangen af februar.
Annonce

TØNDER: Efter næsten 35 år i Tønder, er Jasø Rejser nu snart en saga blot i marskens hovedstad.

Indehaver Betina Schmidt, der udover Jasø Rejser også ejer rejsebureauerne Findminrejse.dk og Aktivferie.dk, har besluttet at lukke kontoret på Torvet i Tønder med udgangen af februar, for at samle alle medarbejdere og aktiviteter fra de tre rejsebureuauer på en fælles adresse i Fredericia.

- Vi har taget beslutningen efter lange overvejelser. Men tiderne i branchen skifter, og Jasø Rejser er gået fra at være et klassisk rejsebureau til nu at være specialister i charterrejser ud fra Hamborg. Som branchen er i dag, er det nødvendigt at man som rejsebureau finder sin niche, forklarer Betina Schmidt.

Kunderne kræver ofte hurtigere svar, og det gør, at medarbejderne også skal være klar bag telefonen og computeren udenfor almindelig kontortid.

- Kunderne vil ikke længere vente tre dage på svar. Derfor har jeg også brug for, at vi er tilgængelige nogle gange om aftenen. Og hvis jeg skal passe på mine medarbejdere, så er det ikke hensigtsmæssigt, at de skal bruge op til tre timer i bilen om dagen for at komme på arbejde, fortsætter Betina Schmidt.

Hun er klar over, at lukningen i Tønder kommer til at gøre ondt.

- Jasø Rejser har en lang historie i Tønder, så jeg kan godt forstå, det gør ondt. Det gør også ondt på mig, lyder det.

- Jasø Rejser har en lang historie i Tønder, så jeg kan godt forstå, det gør ondt. Det gør også ondt på mig.

Betina Schmidt, indehaver af Jasø Rejser

Annonce

Overtog i 2018

Det er kun knapt et halvandet år siden, at Betina Schmidt og ægtemanden Rasmus Schmidt, overtog rejsebureauet fra ægteparret Maj-Britt og Jan Sønnichsen, der startede Jasø Rejser i Tønder i 1986.

Ved overtagelsen i oktober 2018 lød planen på at fortsætte med et fysisk rejsebureau i Tønder.

- Vi ved, der kommer mange forbi og får en rejsesnak og får bestilt deres næste ferie, og det er lige nøjagtig det, vi godt kan lide. Den personlige service, hvor vi kender vores kunder, og vi kan rådgive om rejserne, så vores kunder får nøjagtig den ferie, de forventer, lød det dengang fra Betina og Rasmus Schmidt.

- Vi har konstatereret, som en del andre i rejsebranchen, at vi ikke længere er en strøgbutik. Det er ikke længere her, vores kunder er. Det har været med til at underbygge vores beslutning, forklarer Betina Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce