Annonce
Ugeavisen Tønder

Jasø Rejser solgt: - Nu kan vi holde fri med god samvittighed

Rasmus og Betina Schmidt (tv) har overtaget Jasø Rejser fra Maj-Britt og Jan Sønnichsen pr. 1. oktober i år.Privatfoto

Jasø Rejser er solgt til Betina og Rasmus Schmidt, der allerede driver to rejsebureauer. Kontoret forbliver i Tønder.

Annonce

Tønder: Efter 30 år som indehavere af Jasø Rejser har ægteparret Maj-Britt og Jan Sønnichsen valgt at afhænde rejsebureauet.

Det er Betina og Rasmus Schmidt, der i forvejen ejer rejsebureauerne FindMinRejse.dk og AktivFerie.dk, der har overtaget Tønder-virksomheden med virkning fra 1. oktober.

Dermed slutter en æra - og en ny begynder - for ægteparret Sønnichsen. Selvom de siger farvel til livsværket, så er det med en god fornemmelse i maven.

- Når vi ser på dåbsattesten, så er vi efterhånden ved at være så gamle, at det giver god mening. Og det er ikke så voldsom en omvæltning, for vi har gennem længere tid overladt mere og mere til vores dygtige personale, som har klaret mange af opgaverne, fortæller Jan Sønnichsen.

Annonce

Fortsætter som hidtil

Personalet fortsætter som hidtil, og der er i første omgang ikke planlagt store omvæltninger på kontoret i Tønder.

- Vi kommer selvfølgelig til at fortsætte med at drive rejsebureau i Tønder, siger Betina og Rasmus Schmidt i en pressemeddelelse, og fortsætter: - Vi ved, der kommer mange forbi og får en rejsesnak og får bestilt deres næste ferie, og det er lige nøjagtig det, vi godt kan lide. Den personlige service, hvor vi kender vores kunder, og vi kan rådgive om rejserne, så vores kunder får nøjagtig den ferie, de forventer.

Annonce

Mere rejseri

Selvom ægteparret Maj-Britt og Jan Sønnichsen har rejst en del i deres liv, så bliver der nu endnu mere tid til at rejse ud. Der er dog ikke en liste af steder, som parret nu skal have startet på.

- Der er da et par steder. Men først og fremmest har vi et hus i Spanien. Der kommer vi nok til at bruge en hel del mere tid end hidtil. Og ellers bliver der også tid til lidt fritidsinteresser, og ting, der byder sig lidt hen ad vejen, lyder det videre fra Jan Sønnichsen.

Der bliver heller ikke tale om, at parret nu skal flytte fra den nedlagte landejendom på Sønder Landevej, som har været i familiens eje gennem tre generationer.

- Vi bliver selvfølgelig boende i stuehuset, som vi har gjort hidtil. Og kontoret forbliver ligeledes på samme adresse som altid, konstaterer Jan Sønnichsen.

Overtagelsen vil blive fejret i december med en reception på kontoret i Tønder.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce