Annonce
Ugeavisen Tønder

Jeppe Jonasson forlænger med TM Tønder

Jeppe Jonasson tager endnu et år hos TM Tønder. PR foto
Annonce

Tønder: TM Tønder Håndbold Elite A/S forlænger aftalen med en af holdets store profiler, Jeppe Jonasson, der således er i TM Tønder i minimum endnu en sæson. Jeppe Jonasson har haft en god sæson indtil nu, og forlængelsen glæder også cheftræner Torben Sørensen.

- Jeppe har fra dag et i TM Tønder vist sig som en stærk personlighed, både på og uden for banen. Han har haft meget stor betydning for klubben og i den grad vist sit værd for holdet, hvor han er et naturligt samlingspunkt. Jeppe er en vindertype, der er gået forrest i kamp og til træning. Han har nogle fremragende værdier, er rutineret, og kender kravene og vigtigheden i at teamet fungerer, udtaler han i en pressemeddelelse.

Jeppe Jonasson kom til klubben fra Skanderborg Håndbold inden denne sæson:

- Det har været helt naturligt for mig at fortsætte i TM Tønder. Det er en rigtig god klub, og det er et meget spændende forår, vi går i møde. Klubben er inde i en rigtig god udvikling. Jeg er rigtig glad for den rolle, jeg har fået på holdet, og det ansvar der er givet mig både på og uden for banen, udtaler spilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce