Annonce
Ugeavisen Tønder

Jul og nytår står for døren: Mangler du en fest eller en gæst?

Hvis du kunne tænke dig nogle nye ansigter omkring dit jule- eller nytårsbord, så har Boblberg.dk og Røde Kors et tilbud til dig. Det samme gælder for dig, der mangler et sted at være. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Boblberg og Røde Kors vil bekæmpe ensomhed op til jule- og nytårshøjtiden. Derfor forsøger de at parre folk, der mangler et sted at holde jul eller nytår, med et sted, der har plads til en ekstra.

JUL: De fleste fejrer juletiden sammen med familie- og venner, men der er også nogen, der sidder alene den 24. december og nytårsaften. Det forsøger den online fællesskabsplatform boblberg.dk og Røde Kors dog at lave om på.

For tredje år i træk åbner de op for julevenner.dk og som noget nyt også nytårsvenner.dk.

Her kan personer, der mangler et sted at holde jul eller nytår, blive koblet med andre, der har åbnet deres hus op for en eller flere gæster i højtiden.

Annonce

- Med under en måned til juleaften er mange i fuld gang med juleplanlægningen, men desværre er der alt for mange danskere, der holder jul ufrivilligt alene, skriver Boblberg og Røde Kors i en pressemeddelelse.

Via hjemmesiden kan man altså enten melde sig som vært eller gæst. Værter og gæster kan selv finde hinanden, men det er også muligt at få Røde Kors til at finde et julematch.

Mangler du en gæst eller en fest?

  • Hvad enten du har en fest eller vil være en gæst, så kan du tilmelde dig via www.nytårsvenner.dk eller www.julevenner.dk.
  • Det er gratis at benytte platformene.

400.000 brugere

På Boblbergs platform kan folk hele året rundt bruge portalen til at finde fællesskaber. Blandt de 400.000 brugere er "nytår" blandt et af de mest søgte ord, og derfor har man lyttet til efterspørgslen og nu for første gang lanceret nytårsvenner.dk.

Konceptet er det samme her som på julevenner.dk.

- Der kan være mange grunde til, at man søger nogen at tilbringe nytårsaften sammen med. Det kan være, at man allerede har planlagt sin nytårsaften, men har plads til et par ekstra gæster, at man skal sidde alene derhjemme, fordi man ikke har kontakt til sin familie eller venner, at man er nysgerrig på, hvordan andre holder nytår, eller også vil man måske blot prøve noget nyt og finde andre at springe ind i det nye år med, skrives der i pressemeddelelsen.

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jørgen Hansen Biler bliver speedway sponsor

Annonce
Ugeavisen Tønder

Formand for Danmarks Østersfestival får endnu en post

Annonce
Ugeavisen Tønder

Nyansættelse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Ugeavisen Tønder

Kan du slå 73 millioner skridt?

Ugeavisen Tønder

Værthus skifter hænder: - For syv år siden sagde jeg, den bliver min

Ugeavisen Tønder

Jul på Schackenborg var en succes

Ugeavisen Tønder

Apotekerne i Skærbæk og Toftlund er klar til at vaccinere

Ugeavisen Tønder

To arbejdspladser i kommunen er hædret som årets elevplads

Ugeavisen Tønder

Bredebro har fået gang i mange initiativer

Ugeavisen Tønder

Klumme: Lad Stine mæ æ biffel genopstå i bronze

Annonce