Annonce
Ugeavisen Tønder

Julemærkemarchen bliver virtuel i år

Julemærkemarchen bliver anderledes i år. Man kan stadig gå en tur i den friske luft og støtte det gode formål. Det gør man ved at købe sin billet online, og gå en tur hver for sig , men sammen om det gode formål. Arkivfoto: Morten Pedersen
6. december løber årets Julemærkemarch af stablen. Intet bliver dog som det plejer, men Julemærkehjemmene har stadig brug for støtte, så der bliver tænkt ud af boksen fra arrangørerne.
Annonce

Tønder:  Årets julemærkemarch bliver ikke som den plejer. Man får stadig mulighed for at støtte op om det gode formål, men konceptet bliver et lidt andet i år. Det bliver nemlig en virtuel julemærkemarch, hvor der ikke er nogle faste ruter, man skal gå. Man har derimod mulighed for at købe en billet online, og så gå en tur for sig selv. Så frisk luft er garanteret, selvom man altså i år må gå hver for sig - men sammen om at støtte op om det gode formål.

- Som så mange andre, så er vi selvfølgelig blevet ramt af corona-restriktionerne. Så det bliver en noget anderledes oplevelse i år, fortæller Frank Clausen, der, sammen med sin hustru, står for arrangementet i Tønder.

Han er dog stadig fortrøstningsfuld.

- Man kan stadig møde op på dagen ved startstedet ved Kvickly, hvor vi i år befinder os udenfor omme bag butikken ved vaskehallen. Så man kan møde op, men for nu at sige det rent ud, så er det bedst ikke at møde op, men at købe sin billet online og støtte op alligevel, lyder det videre fra Frank Clausen.


...for nu at sige det rent ud, så er det bedst ikke at møde op, men at købe sin billet online og støtte op alligevel

Frank Clausen, arrangør af Julemærkemarchen i Tønder


Den virtuelle march er et godt alternativ i en corona-tid, mener han.

- Det er jo i stedet for at aflyse helt. Det kan vi jo ikke, for kommer julemærkehjemmene jo til at mangle en masse penge. Nu prøver vi på den her måde og håber, at folk vil gå en tur - hver for sig.

Normalt plejer mellem 100 og 120 at købe billet til Julemærkemarchen i Tønder. Allerede nu har over 40 sikret sig en billet til årets udgave.

Julemærkemarchen indsamlede sidste år 1,46 millioner kroner til Julemærkehjemmene.  Man kan købe billet til Julemærkemarchen via linket www.julemaerkemarchen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce