Annonce
Ugeavisen Tønder

Kloakarbejde spærrer Bargumsvej sommeren over

Tønder Forsyning går i jorden den 17. maj, og fra denne dato vil det ikke være muligt at krydse Bargumsvej mellem Leos Plejecenter og jernbaneoverskæringen ved Tønder Nord i bil. Foto: Martin Franciere

TØNDER: En af Tønder bys vigtigste trafikårer mellem den østlige og vestlige del af Tønder bliver spærret hen over sommeren.

Det er Tønder Forsyning og Tønder Kommune, der er gået sammen om et større arbejde, hvor der skal skiftes regnvands- og spildevandsledninger i jorden under Bargumsvejs asfalt. Når Tønder Forsyning om nogle måneder er færdig med arbejdet, er det Tønder Kommune, der skal have lagt nyt asfaltlag på vejbanen og lavet nyt fortov på den sydlige del af strækningen.

Projektingeniør Morten Thomsen oplyser, at en strækning på 240 meter mellem jernbaneoverskæringen ved trinbrættet Tønder Nord og Bargumsvej ved Leos Plejecenter vil være lukket mellem den 17. maj, hvor arbejdet begynder, frem til den 17. august - hvis alt altså går som planlagt.

Annonce

I denne periode vil der være lukket for al kørende trafik, mens gående kan passere langs det nordlige fortov, oplyser Morten Thomsen og tilføjer, at beboerne i området får særskilt tilladelse til at benytte Bargumsvej.

Tønder Forsynings andel af arbejdet er budgetteret til 750.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce