Annonce
Ugeavisen Tønder

Kom til skattejagt i Blå Kors

Blå Kors-butikken i Tønder flyttede i juni sidste år til Nørremarksvej. Det er her, man den 1. februar kan være med til at fejre Blå Kors' 125 års jubilæum. Arkivfoto: Betina Skjønnemand
Annonce

Tønder: 1. februar er det 125 år siden, at Blå Kors blev etableret. Siden har Blå Kors hjulpet mennesker, der har det svært, blandt andet ved at sælge genbrugsting i deres 53 genbrugsbutikker og gennem deres webshop.

Dette jubilæum vil de gerne fejre, og kunderne i landets Blå Kors-butikker er inviteret til at fejre med.

- Vi vil gerne markere Blå Kors' jubilæum ved at gøre det attraktivt for vores kunder. Alle skal kende til vores organisation og det arbejde, vi laver. Vi vil gerne give danskerne mulighed for at handle bæredygtigt og støtte et godt formål samtidig med, at vi gerne vil øge kendskabet til vores butikker og muligheden for at blive frivillig, siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug, i en pressemeddelelse.

Den 1. februar er der derfor fest i Blå Kors-butikken i Tønder. Her kan kunderne gå på skattejagt i butikken på Nørremarksvej 84, hvor der vil være gemt gavekort, som man kan benytte til at supplere med mere genbrugsguld.

Derudover vil der denne dag være mulighed for at spare en fjerdedel på prisen på alt, hvad der findes i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce