Annonce
Ugeavisen Tønder

Kortfilm om aluminiums-eventyret i Tønder er på trapperne

- Kortfilmen går i dybden med den fascinerende fortælling om aluminiumsindustrien i Tønder kommune, udtaler Jens Sandahl Sørensen, der er innovations- og teknologi direktør hos Hydro Precision Tubing. Privatfoto
Annonce

Tønder: Tønder Erhvervsråd har sammen med en række aluminiumsvirksomheder taget initiativ til en kortfilm om aluminiums-eventyret i Tønder. Filmen skal markedsføre Tønder som Danmarks aluminiums-hovedstad og vil kunne ses  på YouTube.

Aluminiumsindustrien i Tønder har udviklet sig, og er i dag blevet til en omfattende industri. Det har Tønder Erhvervsråd gjort sig til opgave at få fortalt.

I dag beskæftiger industrien ca. 1100 mennesker i kommunen, og Tønders aluminiumsindustri er globalt førende indenfor produkt- og procesudvikling. Det har uddannelsesinstitutionerne i kommunen taget til sig, og har derfor fået aluminium på skoleskemaet.

- "Danmarks aluminiums hovedstad” er en inspirerende fortælling, der går bag om aluminiumsindustrien i Tønder kommune, som er nemlig meget mere end få store aluminiumsvirksomheder. En vigtig del er også uddannelsesinstitutioner og virksomheder, der selv har skabt sig et marked indenfor aluminiumsbranchen. Filmen går netop i dybden med denne fascinerende fortælling, forklarer Jens Sandahl Sørensen, der er innovations- og teknologi direktør hos Hydro Precision Tubing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce