Annonce
Ugeavisen Tønder

Lindehæderen er blevet uddelt

Michael Falch modtog det første Lindediplom. Det blev overrakt af Lindekomiteens formand, Stig Sylvest. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Tønder: Den 8. august blev Lindehæderen endnu engang uddelt. I år gik Lindediplomet til to forskellige personer, og de blev overrakt af Lindekomiteens formand, Stig Sylvest.

Den første modtager var musiker Michael Falch, som blandt andet blev hyldet for at sætte Tønder på dagsordenen, og for at inspirere unge til musik og sang.

- Der var nok ikke mange her i byen, der havde regnet med, at jeg ville få sådan en pris en dag. Vi var nogle barylere, lød det fra Michael Falch, da han modtog prisen, og fortalte anekdoter fra sin ungdom i Tønder.

Den anden modtager var viceinspektør på Tønder Ungdomsskole, Esben Lind. Han fik hæderen med ordene om, at han har en stor betydning for børn og unge, men også er god til bulder, fest og farver.

Derudover blev der i år uddelt J. J Paulsens Hæderspris, som er en ny pris. Den blev overrakt af Tønders borgmester Henrik Frandsen, og gik til Lars Svensen, som har totalrenoveret Hostrups Hotel.

Som traditionen foreskriver, blev der også uddelt 25.000 kr. fra Helmuth Kirstens Initiativfond. De gik til Tønder Handelsgymnasiums Vennekreds, og dermed en ny multibane, som indvies næste måned. Pengene blev modtaget af formanden for Tønder Handelsgymnasiums Vennekreds, Solveig Andersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce