Annonce
Ugeavisen Tønder

Mød en bibliotekar

Selvom bibliotekerne - i lighed med størstedelen af det øvrige Danmark - lige nu er lukket på grund af corona, så kan man stadig få hjælp. Arkivfoto: Mads Grinderslev

Tønder: Mange unge sidder lige nu med opgaveskrivning, og selvom bibliotekerne over hele landet må holde lukket, så er der alligevel hjælp at hente, hvis man har brug for information fra bibliotekets bøger, øvrige kilder eller databaser.

Tønder Kommunes Biblioteker tilbyder nu alle at reservere en halv times virtuelt møde eller telefonmøde med en lokal bibliotekar. Det kan være hjælp til at finde kilder til opgaveskrivning, hjælp til hvordan man bruger bibliotekets info databaser, hjælp til at bruge eReolen eller Filmstriben, eller måske man savner inspiration til læsning til sig selv og sit barn.

Annonce

Hjælp til alle

- Alle kan få hjælp hos os. Også selv om bibliotekerne er lukket ned. Vi ved at mange studerende lige nu sidder med større skriftlige opgaver, og det er vigtigt, at de stadig vil kunne få bibliotekets hjælp til at finde troværdigt kildemateriale. Ligeledes kan mange af vore lånere måske sidde og mangle den inspiration til læsning, de ellers får når de besøger biblioteket, , siger bibliotekar Ole Bang Christensen fra Tønder Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Har man brug for hjælp eller inspiration, går man ind på bibliotekets hjemmeside www.tbib.dk og bestiller en halv times hjælp, som man kan vælge enten i form af et virtuelt møde eller over telefonen.

Når man bestiller tid, skriver man hvad det er man ønsker hjælp til, og bliver herefter matchet med en bibliotekar, der har viden om emnet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce