Annonce
Ugeavisen Tønder

Mange har en mening om Tønderblomsten

Tønderblomsten/Åkanden står lige i Mølledammen. Men den fremtidige placering er igen til debat.Arkivfoto: Sussie Christiansen
Annonce

Tønder: I sidste uges avis og på vores hjemmeside www.ugeavisentoender.dk lancerede vi en afstemning blandt læserne om, hvad der skal ske med Tønderblomsten/Åkanden, der lige nu står med julelys i Mølledammen.

Denne avis er produceret før jul, og fredag den 20. december havde over 1300 læsere været inde for at afgive deres stemme. Den helt overvejende del (90 procent) mente på det tidspunkt, at Tønderblomsten skal forblive på sin nuværende plads, mens 6 procent mente, der skal findes en anden placering. De øvrige stemmer fordelte sig på de to øvrige muligheder - at den kun skal op til jul, eller at den slet ikke skal være end del af udsmykningen i Tønder.

Annonce

Læserne bestemmer ikke

Nu er det ikke sådan, at det er Ugeavisen Tønders læsere, der bestemmer den fremtidige placering af Tønderblomsten. Det er en beslutning, der tages i det udvalg, der lige nu arbejdet med Midtbyplanen. Her sidder repræsentanter fra blandt andet Tønder Kommune, Handelsstandsforeningen og Kunstudvalget.

Det er desuden vigtigt at indskyde, at afstemningen på ugeavisentoender.dk ikke tager højde for, om nogen har kunnet stemme flere gange. Derfor kan man ikke konkludere noget sikkert udfra afstemningen.

Men alligevel dejligt, at så mange har haft lyst til at give deres mening om Tønders velnok meste omdiskuterede stykke kunsthåndværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce