Annonce
Ugeavisen Tønder

Marieskolen: Fem år med fremgang fejres først i 2021

Det er i disse dage fem år siden, at Birgitte Klippert (t.v.) og Sarah Røll etablerede Marieskolen i Richtsensgade i Tønder. Fra en spæde start med 54 elever er der nu næsten 200 elever og over 25 ansatte.  I de første år boede skolen til leje, men i december sidste år blev den herre i eget hus. Foto: Poul F. Skøtt
I 2015 etablerede Birgitte Klippert og Sarah Røll Marieskolen som privatskole midt i Tønder by. Selv om der fem år senere er meget at fejre, må det vente til næste år.
Annonce

TØNDER: I disse dage er det fem år siden, at Marieskolen slog døren op som dansk privatskole i Tønder by. Med Birgitte Klippert og Sarah Røll som initiativtagere og ledere rykkede skolen ind i  VUC-bygningerne i Richtsensgade, og siden er det gået stærkt.


Det er vigtigt, at vi følger med tiden, samtidig med at vi holder fast i vores værdier og skolesyn.

Birgitte Klippet og Sarah Røll, ledere, Marieskolen, Tønder


Fra en spæde start med blot 54 elever, er det siden kun gået én vej for skolen, der i år siger velkommen til 185 elever.

Ud over fortsat elevfremgang nåede Marieskolen sidste år i december en stor milepæl. Efter at have boet til leje hos VUC i fem år, købte skolen bygningerne på Richtsensgade 12-14. Om fremtiden byder på mere af den slags, er for nu uvist.

- Det er vigtigt, at vi følger med tiden, samtidig med at vi holder fast i vores værdier og skolesyn. Vi skal udvikle os, men bevare vores kerne. For netop det er med til at sikre og bevare det, der er vigtigst for os – at skabe en god skoledag, siger Birgitte Klippert og Sarah Røll i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Seks års fødselsdag

På skolen er der gjort mange overvejelser omkring, hvordan fem års fødselsdagen skulle fejres – og da dagen endelig nærmede sig, er det, som så meget andet, endt med en aflysning på grund af corona. I stedet er det besluttet af fejre seks års fødselsdag med et brag – i august 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce