Annonce
Ugeavisen Tønder

Marieskolen i Tønder inviterer til et kig

Birgitte Klippert og Sarah Røll er klar til at vise rundt i deres nye privatskole.

Når Marieskolen tirsdag den 28. oktober åbner dørene på Richtsensgade 12, giver det for første gang offentligheden mulighed for at se bygningerne indefra.

Annonce
Annonce

Privat skole godt på vej

På Richtsensgade 12 i Tønder ligger Marieskolens kommende bygninger. Med det kommunale bibliotek på den ene side og Tønder Gymnasium og Laurentiusstrømmen på den anden side bliver rammerne næppe mere ideelle for privatskolen.

Tirsdag den 28. oktober vil der være mulighed for at komme og se lokalerne og møde initiativtagerne. "Der vil være rundvisning på skolen, samtidig med at der er mulighed for, at man på egen hånd kan gå rundt og se skolen" fortæller den ene af initiativtagerne, Birgitte Klippert.

Udover muligheden for en uforpligtende snak med initiativtagerne, vil der denne aften blive offentliggjort, hvem der på nuværende tidspunkt har ytret, at de ønsker at stille op til bestyrelsen på Marieskolen. Allerede nu har initiativtagerne afholdt møder med potentielt interesserede. "Vi glæder os meget til at kunne præsentere de første opstillede til bestyrelsen. Vi har nogle rigtig stærke personer med, som har en reel interesse i at arbejde for Marieskolens bedste. Og det betyder rigtig meget for Marieskolens virke" siger skolens anden initiativtager, Sarah Røll.

I løbet af november og december vil der være åbent hus på Marieskolen hver fredag fra 16.30-17.30, hvor initiativtagerne ligeledes vil være til stede og tilbyde rundvisning.

Det første åbent hus afholdes tirsdag d. 28. oktober fra kl. 19.00 - 21.00 på Richtsensgade 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce