Annonce
Ugeavisen Tønder

Mere synlig i bybilledet: Garnbutik flytter

Garn By Jacobsen flytter 1. marts til større lokaler på Storegade. Foto: Garn By Jacobsen.
Lotte Jacobsen, indehaver af Garn By Jacobsen, vil for fremtiden hjælpe kunderne med deres strikketøj fra nye lokaler. Butikken flytter 1. marts.

Tønder: Når Danmark forhåbentlig begynder at åbne op igen, så bliver det for Garn By Jacobsens vedkommende fra en ny adresse. Butikken flytter nemlig fra den nuværende placering på Torvet 5 til den lidt mere centrale placering på Storegade 2-4. Her skal butikken dele indgang med Turistinformationen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til både at få mere plads til mine varer, og samtidig at blive endnu mere synlig i bybilledet, siger Lotte Jacobsen i en pressemeddelelse.

Hun grundlagde Garn By Jacobsen i 2016 og åbnede butikken i Tønder for to år siden. Butikken rummer, alt hvad et strikkehjerte begærer fra garn, strikkepinde og opskrifter til gode råd og vejledning.

Annonce

- Selvfølgelig har jeg åbnet butikken for at sælge garn og tilbehør, men det er lige så vigtigt for mig, at kunderne også kan komme til mig med deres spørgsmål og udfordringer. Så kommer de nemlig igen, siger Lotte Jacobsen i pressemeddelelsen.


Selvfølgelig har jeg åbnet butikken for at sælge garn og tilbehør, men det er lige så vigtigt for mig, at kunderne også kan komme til mig med deres spørgsmål og udfordringer. Så kommer de nemlig igen.

Lotte Jacobsen, indehaver Garn By Jacobsen.


Takeaway-garn

Butikken er sat til at åbne i de nye lokaler den 1. marts, hvis butikkerne da igen må holde åbent. Der har dog ikke været helt stille i butikken under nedlukningen, for ligesom mange andre steder har kunderne hos Garn By Jacobsen haft mulighed for at hente varer i butikken. Konceptet med "Takeaway-garn" fortsætter.

- Her og nu kan kunderne fortsat bestille og afhente garn og tilbehør hos mig på adressen Torvet 5, siger Lotte Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce