Annonce
Ugeavisen Tønder

Nu kan børn i Jejsing alligevel komme på madskole

Børnene i Jejsing kan nu komme på madskole. 4H arrangerer en tre-dages madskole i uge 32. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
’3 dage med Madskoler’ er navnet på en tre-dages aktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode oplevelser med mad. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.
Annonce

Jejsing: Nu er der godt nyt til børn, der er glade for at bruge tid i et køkken. Børne- og ungdomsorganisationen 4H er nemlig klar med en event -  ’3 dage med Madskoler’ -  hvor børn i alderen 8-12 år kan deltage. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.

Et par hundrede børn får denne sommer mulighed for at deltage på en helt særlig udgave af en madskole, blandt andet børn i Jejsing, der kan komme på den særlige madskole i uge 32.

- Det glæder mig rigtig meget, at vi alligevel kan give et mindre antal børn gode madoplevelser. Det var en tung og hård beslutning at aflyse de normale Madskoler, som vi har afholdt hver sommer siden 2004. Men nu må vi se fremad, siger Henrik Dalum, der er formand for 4H i en pressemeddelelse.

Annonce

Tilmelding er åben

Programmet for særudgaven af ’3 dage med Madskoler’ tager udgangspunkt i erfaringerne fra tidligere års Madskoler.


Det glæder mig rigtig meget, at vi alligevel kan give et mindre antal børn gode madoplevelser.

Henrik Dam, formand 4H


Ud over de knap 20 ’3 dage med Madskoler’ i uge 32, arbejdes der på højtryk for at kunne tilbyde flere af samme slags i efterårsferien. Tilmelding til sommerens ’3 dage med Madskoler’ foregår på www.madskoler.dk. Tilmelding fra mandag den. 22. juni. Deltagerprisen er 370 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce