Annonce
Ugeavisen Tønder

Nu kommer der liv i den gamle kirke i Højer

Indehaver Martin Castro Fuhledorff (forrest) og restaurantchef Alex Frank Kroghave glæder sig til åbningen af Castro's Restaurant og Café. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Castro's Restaurant og Café slår fredag dørene op i den gamle kirke på Buen i Højer. Den nye restaurant vil favne bredt, og som søndagen bliver der serveret brunch.
Annonce

Højer: Fredag er første officielle åbningsdag for Castro's Restaurant og Café i Højer.

Dermed kommer der igen liv i den gamle kirke, der nu altså skal danne rammen om en ny, hyggelig restaurant.

Indehaverne Martin og Mary Ann Fuhlendorff glæder sig over, at det nu er lykkes at komme så langt i processen, og at dørene nu åbnes til den nye restaurant.

- Vi kommer til at køre både frokostkort og et andet kort om aftenen. Det bliver caféretter til frokost, og klassiske retter med et moderne tvist på aftenkortet, forklarer Martin Castro Fuhlendorff, hvis mellemnavn har lagt navn til restauranten.

Han understreger, at der bliver plads til alle.

- Vi vil have noget både til familien Danmark, der har børnene med ud og spise, og også en god steak og en flaske god rødvin til parret, der skal have en hyggeaften ude, forklarer Martin Castro Fuhlendorff.

Udover dette vil søndagen være lidt speciel.

- Søndag holder vi kun åben for brunch. Det forventer vi os meget af, og vi har allerede en del, der er skrevet op til brunch på søndag, fortæller Martin Castro Fuhlendorff.

Der bliver plads til 48 spisende gæster i restauranten, mens der kan klemmes et par ekstra ind under selskaber.

Annonce

Renoveret kirke

Restauranten har tidligere været kirke, og Martin Fuhlendorff har forsøgt at bibeholde dele af kirken i indretningen og udsmykningen.

- Vi forsøger at være tro mod stedets historie, men det skal selvfølgelig fungere i hverdagen. Vi begynder snart at lave en terrasse, så gæsterne kan sidde udenfor, når vejret bliver lidt bedre, forklarer han.

Han har ansat 24-årige Alex Frank Kroghave som restaurantchef, og han vil være ansigtet ud af til i restauranten. For Martin Castro Fuhlendorff har også andre ting at se til.

Han er blandt andet forpagter af Ballumhus, og her igennem håber han at kunne skabe en vis synergieffekt med den nye restaurant i Højer.

- Vi håber at kunne udnytte, at Ballumhus har mange busturister, der lægger vejen forbi. Dem håber vi, at vi også kan få ind i restauranten i Højer. Derudover har jeg også et samarbejde med Hotel Højer, som vi kan drage nytte af, forklarer Martin Fuhlendorff.

Castro's Restaurant og Café åbner dørene for gæster fredag den 15. marts, men dagen inden, torsdag, inviteres der på reception i den nye restaurant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce