Annonce
Ugeavisen Tønder

Nu vender Thomas hjem til Tønder og Pavarotti

Thomas Micoletti har arbejdet i Ristorante Pavarrotti af flere omgange. Han startede som opvasker som 16-årig. Siden har han arbejdet på restauranter i både Haderslev, Skagen, København og på Sicilien. Men restauranten i Tønder trak, og han er nu vendt tilbage. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Thomas Micoletti og Giorgia La Carrubba har overtaget Ristorante Pavarotti i Tønder. For Thomas Micoletti er restauranten langt fra et nyt bekendtskab.
Annonce

Tønder: 1. marts skiftede Ristorante Pavarotti i Tønders gågade hænder. Det unge italienske par, Thomas Micoletti og Giorgia La Carrubba, overtog den populære italienske restaurant fra Franco Goullotto.

Selvom det er en ny start for det unge par, så er restauranten slet ikke fremmed for 26-årige Thomas Micoletti.

- Jeg har faktisk arbejdet i restauranten i ret mange år. Jeg startede som opvasker, da Sergio Livi ejede restauranten. Dengang var jeg vel 16-17 år. Senest har jeg været ansat her igen som kok. Men nu har jeg altså overtaget restauranten sammen med Giorgia, fortæller en glad Thomas Micoletti.

- Det er min absolutte yndlingsrestaurant. Jeg har faktisk altid tænkt, at den skulle blive min engang.

Thomas Micoletti, ny ejer af Ristorante Pavarotti

Annonce

Elsker Tønder

Thomas Micoletti er søn af en italiensk far og en dansk mor. De boede i Tønder mens Thomas var barn, og han har gået i skole i Tønder. Siden har restaurant-livet bragt ham både til Haderslev, Skagen, København og tilbage til Sicilien. Hans forældre bor også nu på Sicilien. Men det var ikke der, Thomas følte sig bedst tilpas.

- Jeg kunne faktisk ikke så godt lide at arbejde i Italien. Så jeg ville gerne tilbage til Tønder. Det er ligesom om, jeg passer til den her by, konstaterer Thomas Mocoletti. At det hele så kunne falde på plads, og han kunne overtage Ristorante Pavarotti - det er han taknemlig for.

- Det er min absolutte yndlingsrestaurant. Jeg har faktisk altid tænkt, at den skulle blive min engang, lyder det videre.

Med sig til Tønder har Thomas Micoletti taget sin kæreste, Giorgia La Carrubba, som skal være tjener i restauranten.

- Vi kommer fra den samme lille by på Sicilien, men har aldrig mødt hinanden der. Vi mødtes, mens hun arbejdede i Utrecht i Holland, hvor jeg tilfældigvis var på ferie. Efter to måneder flyttede vi sammen, og nu bor vi i Tønder, fortæller Thomas Micoletti.

Annonce

Kvalitetsvarer

Restauranten har været lukket nogle dage, hvor den er blevet sat lidt i stand, og er nu igen åben for gæster.

Thomas Micoletti og Giorgia La Carrubba glæder sig til at vise restauranten frem, og de glæder sig også til at kunder - både nye og stamkunder - skal smage deres mad.

- Jeg kommer kun til at bruge kvalitetsprodukter i min mad. En del ingredienser vil jeg importere direkte fra Italien, så nu bliver pizzaerne serveret med ægte italiensk mozzarella. Vi vil også lave pizzaerne af en særlig dej, og vi eksperimenterer blandt andet med en bund med surdej, siger Thomas Micoletti.

Thomas Micoletti og Giorgia La Carrubba er nye ejere af Ristorante Pavarotti i Tønder. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
De unge indehavere glæder sig til at servere god italiensk mad med ingredienser, der for manges vedkommende er importeret direkte fra Italien. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce