Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny back: TM Tønder skriver kontrakt med 20-årigt talent

20-årige Andreas Hylleberg har indgået en 2-årig kontrakt med TM Tønder som ny venstre back. Han har spillet ungdomshåndbold i Ajax København, hvor han i de seneste tre sæsoner har spillet 1. division. Pressefoto: TM Tønder
20-årige Andreas Hylleberg kommer til Tønder fra Ajax København. Men den unge back kender til området fra sin tid som elev på Sportsefterskolen SINE.

Tønder: Truppen til den kommende sæson er i fuld gang med at blive sammensat i TM Tønder. Håndboldklubben har offentliggjort den seneste tilføjelse i den 20-årige venstre back Andreas Hylleberg, som har indgået en 2-årig kontrakt med TM Tønder.

Det unge talent har i de seneste tre sæsoner spillet 1. division i Ajax København, hvor han også har dyrket ungdomshåndbold. Andreas Hylleberg har også været inde over U19-landsholdet.

- Andreas er en fysisk stærk spiller, der både i angreb og forsvar har gode kvaliteter. Hans skudstyrke fra distancen, det gode blik for spillet og evnen til at spille hurtigt, er kvaliteter, som vi forhåbentlig får masser af glæde af i de kommende to sæsoner, siger direktør Kim Wittenkamp i en pressemeddelelse.

Andreas Hylleberg har familie i Tønder og er selv tidligere elev på Sportsefterskolen SINE, så han kender på forhånd til egnen og ser frem til klubskiftet:

- Jeg glæder mig over at få chancen i TM Tønder. Det er en klub med gode værdier, et stærkt træningsmiljø og med en god opbakning fra hele området. Hele set-uppet i klubben, hvor udviklingen af unge spillere har høj prioritet tiltaler mig meget, og jeg føler, at tidspunktet er det rigtig for mig til at prøve noget nyt. Så jeg ser frem til sammen med min kæreste at flytte til Tønder til sommer, hvor jeg glæder mig til de kommende to sæsoner i den røde trøje, siger Andreas Hylleberg i pressemeddelelsen.


Jeg glæder mig over at få chancen i TM Tønder. Det er en klub med gode værdier, et stærkt træningsmiljø og med en god opbakning fra hele området.

Andreas Hylleberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce