Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny bestyrelse i håndværkerforening

Den nye bestyrelse overrækker studielegatet til Andreas Peter Knudsen, som læser til maskinmester. Foto: Tønder Håndværkerforening
Annonce

Tønder: Alt godt kommer til den, der venter. Den sætning har man været nødt til at gentage for sig selv i Tønder Håndværkerforening, der grundet coronavirussen indtog i Danmark var nødsaget til at udskyde generalforsamlingen fra marts til september. Men nu er generalforsamlingen blevet afholdt.

El-installatør Lars Hansen og tømrermester Lars Poulsen udtrådte af bestyrelsen, da de faldt for foreningens rotationsprincip, hvor man maksimalt kan sidde i bestyrelsen i seks år.

Dermed består bestyrelsen af Tommy Nissen (formand), René Weiland (næstformand), Gert Nissen (referent) Sune Hofsted, Bo Jürgensen, Torben Christiansen og Henning Nielsen. Lars Hansen fortsætter desuden i en rolle som ekstern kasserer for foreningen.

I løbet af foreningsåret 2019 er der blandt andet blev uddelt støtte til tre lokale foreninger. Således modtog Tønder Esport 20.000, Ballum Spejder fik 15.000 og Højer Ungdomsklub 10.000 i støtte.

Den nye bestyrelse er allerede trukket i arbejdstøjet, hvorfor de to lokale studerende, Steffan Dau Møller og Andreas Peter Knudsen, som henholdsvis læser til bygningskonstruktør og maskinmester, har fået 5.000 kroner med i legat til deres studier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce