Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny clairvoyance- og healeruddannelse starter i Sæd

Det er i disse stilfulde lokaler, den nye clairvoyance- og healeruddannelse starter op til oktober. Foto: Privat
I de flotte rammer hos Sovgod8 B&B venter til oktober en helt ny uddannelse, når Elliane Tinet skal lære fra sig inden for den åndelige verden.
Annonce

Sæd: Clairvoyance, englekort, afdødekontakt, healing og erfaringer med tidligere liv. Det er en række områder, der skaber fascination hos mange, men det er sjældent noget, man forbinder med en egentlig uddannelsesmulighed. Netop den mulighed opstår dog i Tønder til oktober.

I de hyggelige rammer hos Sovgodt 8 B&B på Grænsevej i Sæd står Elliane Tinet nemlig klar.

Soulhealer og kanal for ny tids energi er en af hendes flotte titler, og hun er klar til at lære fra sig inden for en masser felter af den åndelige verden.

- Det her bliver ikke en uddannelse, hvor man får en lærebog. Man får ingen papirer, for det skal være ens helt egen rejse. Det er en unik uddannelse, hvor jeg sætter fokus på lige præcis de ting, den enkelte kan, siger Elliane Tinet.

Annonce

Idéen kom til hende

Clairvoyance, afdødekontakt, zen og sjælerejser er bare nogle af de ting, Elliane Tinet har erfaring med.

I tiden op til corona-nedlukningen kunne hun pludselig mærke, at det var tid til at stoppe op, og efter en tid kom tankerne om en ny uddannelse til hende.


Det er lidt som at lære at spille fodbold. Nogle er bare bedre til det naturligt, end andre er.

Elliane Tinet


Herfra var tålmodighed afgørende, da tingene lidt efter lidt nok skulle komme til hende. Også omkring, hvor den nye uddannelse skulle være fysisk.

- Når man arbejder med energier, er det vigtigt med et sted, hvor energien i rummet matcher. Jeg bad om hjælp, og efter en uges tid fik jeg en fornemmelse af, at jeg skulle prøve at skrive i en Facebook-gruppe. Det gjorde jeg, og så kom muligheden med Sovgodt8 B&B, fortæller Elliane Tinet.

Mange sidder formentlig tilbage med tanken om, at de åndelige evner er noget, man enten har eller ikke har, så kan man egentlig lære det på en uddannelse?

- Alle kan i princippet lære det. Det er lidt som at lære at spille fodbold. Nogle er bare bedre til det naturligt, end andre er. Jeg introducerer folk for en masse ting, og så kan de selv gå ind og mærke, hvor de skal i gang, udtaler hun.

Annonce

Magiske forventninger

På den nye uddannelse regner Elliane Tinet med at kunne tage ti personer ind. Selve uddannelsen kommer til at strække sig over 8-9 måneder.

For hovedpersonen bag er det vigtigt, at forløbet bliver relativt intimt uden for mange deltagere, og vil man med, er det bare at opsøge hende.

- Vi tager en gratis samtale, så vi kan mærke hinanden og se, om det er et match. Det er ikke vigtigt med erfaring, men jeg skal kunne mærke, at jeg kan hjælpe dem, fortæller Elliane Tinet.

Hun er allerede begyndt at modtage de første tilmeldinger, og hun glæder sig til oktober.

- Det kan slet ikke beskrives. Når jeg taler om det, bliver jeg så begejstret. Det bliver magisk og stort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce